Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direnişçiler amerikan tankını havaya uçurdu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bonkıraşır abim süper bi benzetme yaptın...helal...

Bizim ekonomistlerede capitalism oynatmak lasım :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
yanlız yol caddeydi yani mayını gömecek yerde diildi
bence karşıdan bi rpg falan yedi

- Mayınla tank patlatamazsınız, standart bir mayın tank'ı Immobilize edebilir, paletini kullanılmaz hale getirir, o şekilde ne yaparlarsa yaparlar.

- Tankların önü zırhlarının en kalın olduğu yerdir.Bir tank'ı önünden RPG ile patlatmak taret'in içine sokmanız gerekiyor ki bu bayağı uğraş ve şans istiyor.Yani imkansız hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Mesaj tarihi:
anti tank mayınları vardır bide anti personel mayınları

modern anti tank mayınlarının çoğu manyetikdir,basınçla değel üstlerinden bilmem kaç tonluk bir demir kütelsi geçince patlmak için uyarlanır

tankların taban zırhnı parcalayabilir...[signature][hline]friend is a four letter word...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 19 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
Tankların depresyona girdiklerinde patladıkları bilinen bir olaydır.
Demek ki Amerikan tankına dokundu ezan sesi.

abi of senin yüzünden kahvemi üzerime döktüm ya
ehheuh
şimdi gidip kim uğraşçak çıkarmayla, boşver dağınık kalsın[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 19 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki:

red aler 1 olmasın o:D[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
mersinde bomba patlamış bi festivalde herhalde....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
haberi göremedimde,direnişçilerin elinde şimdiye kadar kıytırık ak-47 ler uyduruk şeyler vardı.. nereden buldular acaba bu yeni silahları?[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Eylül 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
said:
DoGMeaT, 19 Eylül 2004 22:01 tarihinde demiş ki:

red aler 1 olmasın o:D
,

hayır reeldede oyledir...[signature][hline]friend is a four letter word...
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 19 Eylül 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
haberi göremedimde,direnişçilerin elinde şimdiye kadar kıytırık ak-47 ler uyduruk şeyler vardı.. nereden buldular acaba bu yeni silahları?

çin[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
nerden çıkardın şimdi çin'i ? neden versin yada ordan oraya nasıl ulaştısın amerikanlar görmeden?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
evet evet çinin roketli askerleri çok iyi birde rapid fire yapıyorlar bunkere koyunca çok etkili
unitleri vururken arkasına düşüyo ama[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
said:
Erci-e, 19 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
ne bilion?

silahları çin'den ben transfer ediyorum...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Eylül 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
sanane lan topici ben açtım allah allaah:)

ohannes topiqi sen açtın die saçmalama hakkına sahip mi oluon yane ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
said:
Erci-e, 19 Eylül 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
said:
Maedhros_Laorx, 19 Eylül 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
said:
Erci-e, 19 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
ne bilion?

silahları çin'den ben transfer ediyorum...

tamam sen transfer et biz gelioz

:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
çin su an amerikanın önündeki tek büyük güç ve niye amerikanın ırak'ı sömürmesini izlesin?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
şerefsizler ya mersinde bomba patlatmışlar..şimdi yaralıları gördüm...pff[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 19 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
şerefsizler ya mersinde bomba patlatmışlar..şimdi yaralıları gördüm...pff

kim patlatmıs? niye patlatmıs?[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
Bu adamlar bu slahlari nerden buluyor tartisilir ama olay sudur ki eger hatirlarsaniz irak savasi ilk basladigiktan bi süre sonra amerikan tanklarinda biri sehir icinde dolasirken bildiginiz 7.62 mermi kullanan bir silahla sag taraftan birkac isabet aldi, ve noldu, o ünlü abrahams tankin sag tarafinda 3-4 tane kursun deligi vardi, saldiridan sonra amerikan askerleri asi.ktir modunda deliklere bakiyordu, türk haberlerinde de gösterdi ATV de falan sanirim, adamlarin elinde garip silahlar var yada depleted uranium uclu 7.62 mermilerle taradilar tanki ne oldugu belli degil ama 3-4 tane ince delik düsündürücüydü...

Yetkililer 7.62 mermi oldgunu dogruladilar ve büyük ihtimalle AK-47 den atildigini (bildiginiz keles) söylediler - zaten AK-47 den baska ne silah var ki direniscilerde...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
  • Yeni Oluştur...