Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Temmuz

huun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya T imba öyle deme sonra niye z op, p imba diyorsunuz diyorlar. Son zamanlarda bir çok turnuvayı takip ediyorum ve Terran yerlerde oyuncu çok çok iyi olursa o zaman yeniyor ama T ye hala nerf geliyor. Sıkıldım zerge maymun olmaktan p ye ezik kalmaktan
Mesaj tarihi:
Bursat said:

yok ya T imba öyle deme sonra niye z op, p imba diyorsunuz diyorlar. Son zamanlarda bir çok turnuvayı takip ediyorum ve Terran yerlerde oyuncu çok çok iyi olursa o zaman yeniyor ama T ye hala nerf geliyor. Sıkıldım zerge maymun olmaktan p ye ezik kalmaktan
Super tournament top 4 Terran'dı, demek ki tam takip edememişsin :D
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Bursat said:

Super tournament top 4 Terran'dı, demek ki tam takip edememişsin :D

adı üstünde dostum super :) sc 10 veya hadı 100 diyelım bu gosuları baz alamayız sadece diğer tum turnuvalara bakmak lazım analız için
Mesaj tarihi:
Super tournament dünyanın en iyi oyuncularının oynadığı turnuvaydı, o yüzden top 4'te Terran varsa büyük bir denge sorunu olmasa gerek. Diğer turnuvalarda da Terran'ın çok silindiği yok. Son MLG'yi Terran aldı mesela.
  • Yeni Oluştur...