hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 deniz88 said: Nötürüm fikir belirtmiyorum öyle tercih etmeleri hormonsal olabilir. Geçmiş yaşamlarında yaşadıkları psikolojik nedenler olabilir birçok neden olabilceğinden yardılamıyorum.hastalıkmış gibi bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yemişim psikolojisini, hormonunu abi. adam gay olunca mutasyon geçirip ogre olmuyor nihayetinde. öle hastalıkmış gibi konuşmak bana çok korkakça geliyor "ııı gay! korkuyorum!!" falan gibi bişiymiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gayler degil de gece otobus duraklarinda yol kenarinda bekleyen travesti fobigim ben de =) nasil korkunc biseydir onlar ya... bir de jilet fln atiyorlarmis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 paticik gay ve kedi forumu diye bilinir. hepimiz kedi sahibi gayleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kardeşim yaymaya kasmayın işte, bu bir hastalık. gidin tedavi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tafircan said: Mahidevran said: tafircan said: heterosexuel insanlar nasil her gordukleri karsi cinse saldirmiyor, taciz etmiyor ve hatta bazilarina cinsel arzu bile duymuyorlarsa, ayni hisler escinseller icin de gecerli. bir insanin gay olmasi demek, her gordugu erkege karsi birsey hissetmesi demek degildir. Hadi diyelim ki hissetti, bu demek degildir ki onu taciz edicek veya ona kabalik edicek. Siz heterosexuellerin karsi cinse yaklasim tarzindan hicbir farki olmayacaktir. O yuzden sizlerin ne homofobik olmasina, ne de escinsel biriyle yanyana geldiginizde kacmaniza gerek var, yaninizdaki insanin escinsel olmasi demek sizin icin olup bitiyor olmasi demek degil. nasil bir kizla ayni ortamda bulundugunuzda, o kiz size olup bitmiyorsa hicbir farki yok. illa ki bir hastalik araniyorsa, homofobik olmak bence hastaliklar arasinda sayilabilir. arkadas samimi bir itirafta bulunmus :) Sn Mahidevran rumuzlu arkadas, ilkokul 3, '' anlayalim yaaaniii '' tespitini gercekten takdir ettim :) AHAHHAAHHAAHHAAH ADAM GODOŞTAN AYAR YEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi godos baska bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 travestiden dayak yemekten beter etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 godoş ne ya ayıoğlu ayı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=noT_2QmeMe8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Spiegel said: gayler degil de gece otobus duraklarinda yol kenarinda bekleyen travesti fobigim ben de =) nasil korkunc biseydir onlar ya... bir de jilet fln atiyorlarmis =P Travesti de insan. Ters ters bakarsan o da sana ters laf eder yani. Selam verip gec yanlarindan. Ben haftasonu taxim-m.köy yürürdüm gecenin 4'ünde. Hic bi zaman kalkipta satasmadilar. Insana köpek gibi davranirsan o da seni isirir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 AtlaraFisildayan said: kardeşim yaymaya kasmayın işte, bu bir hastalık. gidin tedavi olun. aha işte. ankete "evet" demiş bir arkadaş. "I think it moved!" -George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 homotropigiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 nileppezdel said: homofobikim ben aga, haklarını savunurum ama benden uzak olsunlar. son derece katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mahidevran said: Spiegel said: gayler degil de gece otobus duraklarinda yol kenarinda bekleyen travesti fobigim ben de =) nasil korkunc biseydir onlar ya... bir de jilet fln atiyorlarmis =P Travesti de insan. Ters ters bakarsan o da sana ters laf eder yani. Selam verip gec yanlarindan. Ben haftasonu taxim-m.köy yürürdüm gecenin 4'ünde. Hic bi zaman kalkipta satasmadilar. Insana köpek gibi davranirsan o da seni isirir yani. yaa ne demezsin bomontide kısacık eteğinin arkasına hancer sıkıştırıp gezen var. adama kaçacak kaldırım aratıyolar gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SZTahQZs76Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar