Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyulduk!!!....

Sinank

Öne çıkan mesajlar

Böyle belalı durumlarda çirkefliğinizle üste çıkmalısınız. Çünkü yok çareniz: Soyulacaksınız, ya da bıçaklanıp soyulacaksınız.

Ayrıca spor falan yapmıyorsanız bir dövüş sporu öğrenin. Ama sadece spor yapma amacıyla öğrendiğiniz dövüş pratikte bazı şeyler sakata girebilir.

edit: soyulmanın da bir sakıncası olmayabilir tabii zaman zaman

[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Eylül 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakin anlatilan hikayelere patilerimiz hic dovup perisan edip filmlerdeki gibi karizma karizma olay yerini terk etmemis. paso topuk :) demek ki dovus sporuna gitmesek bile duzenli spor yapmak lazim ki kondusyon uzt duzeyde olsun. arkadan 32904820 kisi kovalarken kendizi en guvenli yere atana kadar yorulmiyalim . ( too fatiued to move olursunuz catir catir doverler sizi sonra :P )
Neyse bende tez zmn da kosulara flm basliyim. ztn tenis kursuna gitcem yakinda . o da spordur hic yoktan eyidir.. ( uni de yaklasio tenis kortlarinda ezilmiyek 2 sene oncesinden basliyak kurslara de mi :P )
Sosyal ağlarda paylaş

beyler birde psikolojik olarak soyulmayı engellemek var ben tahtaya kalkınca hep tebeşirleri götürürdüm böyle ama hoca görüyordu

mesela tebeşiri aldın
arkasını kır tek elinin içine at hocaya öbürünü ver baktın uyandı aa tamam ühü şeklinde abarmadan üzülerek elindeki parçayıda kırıp ver sonunda son parça sana kalır sorarsada yok hocam aldınız işte dersin geçer

adamda senden telefon melefon istediğinde (tabi gözükmüyorsa) ceplerini ararmış gibi yap fazla olmayan biriki para çıkar cebinden ver valla bukadar hesabında geçiştirmeye çalış herşeyide haşaa diye salma yani
yanında telefonundan daha çok para taşıyorsan önce 10milyon falan ver sonra telefonu ver valla bukadar şeklinde uza[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben de bi gün kanka ile kadıköy sahilde bira içioduk baya geç oldu saat bizim ark işemeye gitti bende o ara sızıodum arıkın... Aniden 7-8 kişi geldi lan dedi piç e bak bizim mekana işiyor !! dedim ki yarrı yedik !! ama bi[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tiplere karşı en iyisi silah tasımak:) bileginize fazla guvenmeyin bunlar Kesnlikle kelebek hatta ekmek bıcagı tasıyodur. takip edildiginden supelendigin an hazneye alıcaksın mermiyi caktırmadan ilk el havaya korkutma amaçlı. kaçmadılar ve hatta saldırdılar. vurucaksın direk:) tabi silah edinmek için askerligi yapmış olmak gerekiyor(ruhsat acısından:))[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

silah onaylamıyorum ozaman herkes belinde silah taşısın tüm halkta uziler tabancalar artık para kimde çoksa onda yi silah olur :)
Valla nerde çokluk orda bokluk dderler bu gibi durumlarda girecen çoklugun arasına yolda görünce incen öle bişi sezeersen yok olmadı dükkanlara falan gir gez bıkar bıkmazsa çalınmasında iyidir bi dükkana emenet edecen durumu anllatcan[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle geçmiş olsun. böyle durumlarda agresif davranmamak lazım mümkün olduğunca.

bıçak gösterenler kadar göstermeyenler de tehlikeli. bazıları o kadar zamandır yapıyor ki bu işleri, sen ne olduğunu anlamadan çıkarıp sokuverir bıçağı.

bir de özellikle tinercilerden kaçınmak lazım. kadıköyde haftaiçi dersaneden çıkan arkadaşımı, öğlen.. herkesin içinde 5 yerinden bıçaklayıp kaçmışlardı. gerçi neyse ufak kesiklerle atlattı ama bunlar acımıyor.

bizim apartmandan bir çocuk da ziverbey'de köprü altından kızıltoprak'a doğru giderken (ki öyle ıssız, kimsesiz bir yer değil), bir kaç tinerci gelmiş parasını istemiş. vermiş arkadaş. sonra montunu istemişler. montu da vermiş. bu tinerciler yine de bıçaklamışlar adamı. nedir ya, alıyosun her şeyini, niye bıçaklıyosun bi de..

yapılacak en iyi şey istediklerini vermek, olmadı kaçmak, dükkan vs güvenli bir yerlere sığınmak. son çare olarak da okkalı bir tekme yumruk. ama bu eğer yapcak hiç bir şeyiniz kalmazsa..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Eylül 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe şu olayları okurken İstte yaşamadığıma şükrediyorum Eskişehirde çok sayılı böyle tinerci vb.[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

Ehaha, ben genellikle böyle olaylardan hep kaçmıştım.

İşte Etiler'de Hede'nin karşısındaki sokakta kız arkadaşımla oturuyoruz, spor salonundan çıkmış o.
2 tip geldi "Nerde oturuyonuz lan siz?" dedi, ben tek olsam o dakka topuklayacaktım, ne yapacan?Yanında kız arkadaşın var bırakıp koşacan mı?Ehe 2 tipler, direk gömer kaçarım diye düşünüyordum.
Derken ayaklanacakken (büyük dez avantaj) karnımda kelebeği hisettim hah dedim.

"Ver lan telefonu?" dedi, lank diye verdim parama dokunmadılar, kıza bıçak dayamamışlardı kızda soğuk kanlı olduğu için verdi telefonu, orda kıza birşey yapsalarda allah kitap dalacaktım herhalde.Onlar koştular.Biz oturuyoruz.

"Eee" dedim "N'apıyoruz?" "Valla" dedi "Bende onu soracaktım tam." ehehe.Gittik kebabçıya polisi aradık 2 dakkada geldiler, eşgalleri falan verdik.
Sonra IMEI'leri verdik.1 ay sonra bulundu telefonlar.
En komiği "Annen baban yok mu senin?Çağırsana." dediler karakolda ehe, iyi dedim bari annemi arayim.

"Anne, naber?Ya gasp edildim ben, hı, hı, evet.Levent karakolundayım hadi bekliyorum."

Yanlız komik birşey, ben soğukkanlıyımdır böyle durumlarda, olağan karşılarım.Onun dışında bir anda insanın beyni anormal hızlı çalışmaya başlıyor.
Yani orda herifler "Nerde oturuyonuz lan siz?" dedikleri anda beynimde tempo başladı zaten, tek olsam kaçacaktım, göründükleri gibi gelselerde dalacaktım, ama olmadı, en akıllıcasını yaptım diye düşünüyorum.

Ha tutup dalsaydım?Ya kıza birşey olsaydı?
Durumuna göre değişiyor bu tip olaylar.
Taksimde çok başıma geldi, hepsinde tabanladık.
Bi de Taksimdekiler diğer yerlerdekine benzemiyor, kelebek diyorsunuz en kötüsü adam palayla çıkıveriyor, döner bıçağıyla çıkıveriyor.Tünele yakınsanız Konağa giriyorsanız Nevizade civarındaysanız balık pazarına atlıyorsunuz.

Kadıköydekiler zaten olayı aşmış, yüzsüzlüğe vurmuşlar işi.Ulan bi gece olsun, ne bu acele hibino.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

rhn sana katılmıyorum.

Arad dövüş sporu filanla da bitmiyor anlattım işte çocuk 1,75 boylarında yeşil kuşağı atlayacak bir iki haftaya çatır çatır tekme atabilir.
1'e 3 geldiler, adam saldırmadı. Soyuldu paradan oldu sadece.

Konuştum dedi saldırmayı çok düşündüm ama riske girmek istemedim diye.

İşte akıllılık budur, 15 20 milyondan oluyorsun, birde tabi biraz sinirleniyorsun, üstelik dövüş sporunu yapmanın verdiği güvene rağmen içgüdülerin yerine aklını dinlemenin verdiği bir ikileme rağmen

Temiz karar.

Dövdün diyelim, kurtardın kendini herifide dağıttın, eeee??

Geç bakalım bir daha oradan sıkıyorsa, bunlarıda düşünün biraz ey genç patiler =p[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim başımdan iki olay geçti:

Biri 4 sene evvel, 3 saat teknik resim çiziminden sonra okuldan çıkmış eve dönüyordum bilenler bilir bahçelievler kadir has center daki d&r a bakıyım dedim. Saat 8 civarı. Elimde resim cantası ve t-cetveli üzerimde kahverengi pardesüyle oradaki ara sokakların birinden geçiyordum. O gün zaten sinirim bozuk jet hızıyla arşınlıyordum sokağı 3 eleman yolumu kesmeye kalkıştı. Biri önümde durdu diğer 2 si beni geçip sağımda ve arkamda yer aldılar. Ben öndeki süratle solladım(dikkat edin halen yürüyorum koştuğum filan yok). Adamlar dumur oldular. Birisi ha...ktir durmadı lan herif filan diyordu. Bir süre ıslık filan çaldılar sonra. Tabii tınlamadım bile.

Diğeri 3 sene önce oldu bahçelievler incirli durağında inmiş eve gidiyordum. Birisi gayet kibar bir ses tonuyla afedersiniz dedi. Herhalde yol soracak dedim. Buralarda mı oturuyorsunuz filan dedi. Evet dememle bizim kıza birisi mesaj atmış sen mi attın ayapı yaptı? Yakalandı kolumdan bırakmıyor. Tutturdu telefon telefon diye. Baktım adam iri yarı bişi orada kapışsam ertesi gün dinamik finalim var o gümbürtüye gidecek. Yaz okulu ücreti telefondan fazla olduğundan çıkardım telefonu.
Ericcson a1018 i görünce "tamam ya" dedi bıraktı gitti:)
Sosyal ağlarda paylaş

telefonda beğenmiyolar..:lol:

Şaka biyana bende nefret ediyorum bu insanlardan.
Allah'a şükür hiç gelmedi başıma,gelmezde inşallah.

Ben kız arkadaşımı tek başına biyerlere yollamaya korkuyorum ya,nolur nolmaz diye.

Ankara'da böyle olaylar fazla yok ama..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ya,cana gelmesinde mala gelsin.
Bi arkadaş bıçaklanmıştı hatırladığım kadarıyla.
Oda buraya yazmıştı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..