Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 4-5 ay once geri verdim parasini aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ha, iyi bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 belki biyere çarpmıştır sürücü. HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH crashed yani get it? HAHHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yürü git lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 gene ben gene ekran karti sorunu :) bugun basladi sıkıntı 1 saatte bi goruntu surucusu yanit vermeyi kesti falan diyo, bf 3 giriodum 5 seferin 3 unde videodaki olayi yapior. http://www.youtube.com/watch?v=1Y7cFN54eik 590 nin A gpu sunun cikisina takiodum monitoru, onu B gpu suna aldim 7 defa reset + bf3 denedim hepsinde sournsuz girdi. napim yollimmi garantiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Nvidia yeni sürücü çıkarmış sonunda, denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 5-6 driver denedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sırf bu yüzden gidip amd alcam. ya 5xx serisinde bi problem var, ya da bizde şanssızlık var ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bende de bu problem olmuştu işlemci + ram + anakart değiştirdikten sonra. o kadar çok şey denedim ki hangisinin çözdüğünü bilmiyorum / hatırlamıyorum. Fakat sanırım nvidianın ekran kartı çekirdek hızını ayarlamak için bir toolu vardı, onunla default'a mı ayarlamıştım, kısmışmıydım bişey yapmıştım. Bundan düzelmiş olma ihtimali yüksek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sans abi direk :( bakalim sabah goturcem exa ya. 1 ayda falan sıkıntısız degisim/para iadesi yaparlar isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 HD 6850 var günde 1-2 kere oyunlardayken ekran donuyor kararıyor 10 saniye sonra falan geri geliyor ekran sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasıyla birlikte. mutsuzum huzursuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar