Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ya şimdi odama tv almamla birlikte PS3 salondan taşıdım. Bugün sonunda ethernet kablosunu da çektim, wireless kullanmayı sevmediğim için falan derken bağlantıyı kurdum. Bağlantı aratıyorum buluyor, Test yapıyorum IP'den tut PSN'e kadar buluyor ve sorunsuz olduğunu söylüyor. Ama PSN'e giremiyorum, browserdan herhangi bir site açamıyorum. Sorun olarakta IP vs. veriyor. IP'yi kendim elimle girdim, bu sefer hata bile vermeden girmedi. Bunu nasıl çözerim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 pff ok düzeldi tamam, hain babam kablonun ucunu yanlış yapmış, gözleri görmeyince renkleri karıştırmış asdfdsa yeniden yapınca sorunsuz oldu. forumu silebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 FORUMU SİLEBİLİRSİNİZ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 evet beyler paticiğin sonuna geldik hadi bakalım dağılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Beyler kepenkleri kapatıyoruz, buraya kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 DarKRideR said: pff ok düzeldi tamam, hain babam kablonun ucunu yanlış yapmış, gözleri görmeyince renkleri karıştırmış asdfdsa yeniden yapınca sorunsuz oldu. forumu silebilirsiniz Şunu şuraya kaydediyimde sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 sadfdsa AZICIK FORUMTR KÜLTÜRÜNÜZ OLSUN SEVİYESİZLER, KÜFREDİNCE KÜFRETTİ OLUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yapiskan mi yapsak forumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar