kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ANLATSANA GÜZELMİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 şu katananın küçüğü varmış (wakaşimsi şey değil, böyle azcık daha küçk), savunma amaçlı falan. onlardan 2 tane kap getir, dojo kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mithat said: Jiga pudding denmemiş. Giga Pudding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 risa kasumi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aslında Sakura çayını merak ediyorum. İstanbul'da var mı satan bildiğiniz bir yer? Yoksa aslında istetebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aaaaaaaaaaaki aaaaaaaaaaaki akitaaaaaaaaa ! bundan istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 pişmaniye lokum kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kyosera porselen bıçak ve bileyi, bizim elemanlara söylemeyi unuttum, olabilirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sundan istiyorum http://i55.tinypic.com/30nb2ac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 japon yapıştırıcısı lazım böhöhöhöhöhöhöööyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sapkınlık, manyaklık, saçma düşünen bi kafa yapısı, kocaman gözler ve gereksiz kötü müzikler... bunları getirme de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://static.diary.ru/userdir/1/2/4/9/1249665/53692518.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dasaaa said: sapkınlık, manyaklık, saçma düşünen bi kafa yapısı, kocaman gözler ve gereksiz kötü müzikler... bunları getirme de yanlış okumuşsun adam türkiye'deyim dememiş. yani getirse getirse çalışkanlık, harmony, analitik kafa yapısı, master race gözler ve glorious god music jpop getirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 işte minyon capon kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Sakura bonzai istiyorum... Ciddi ciddi, feci pahalı türkiyedekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dasaa ırkçı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 geyşa getir bana 2-3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mortis said: dasaa ırkçı lan aslinda siz pozitif irkcisiniz olm caponlara karsi.. o degilde cidden geiger counter ne kadar? fukushima yuzunden deli gibi satiyorlardir adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ciden getirilecekse ben de isterim geiger sayacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Master yapıyorum. Aynı zamanda japonca öğreniyorum. Buralar baya iyi ya. Herkesi beklerim, hep birlikte kafayı yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kel japon bulursan bir fotoğrafını çek,koy foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 istemediğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Geyşa isterim. Her türlü etinden,sütünden faydalanabileceğim. Sonra bir Samuray Kılıcı isterim. :) Sağlığın dostum, yukarıdakiler latife tabi. Japonlar iyi insanlar,Türkleri'de severler,memleket hasretini fazla hissetmiyorsundur umarım? Sağlıkla kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dasaa ırkçıymış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar