bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Eğlencede bir boşluğu dolduran bi web sayfası yaptık,inşallah beğenirsiniz.. bizim içimize sindir.Burda Tyrael de bu sitede yazılar falan yazıyo. site adresi; http://www.bosuz.biz hepinizden görüşlerinizi bekliyorum saygılar,sevgiler vs [Bu mesaj bosuzbiz tarafından 06 Eylül 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Boşsunuz siz.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 inkar etmiyoruz zaten :) bosuz.biz[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir
kavel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh adrese bakmadım ama son iki mesaj güzeldi : ) 2. ve 3. yani[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gzl siteye benziyo sitede kullanılan dil de esprili hoş olmuş[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 06 Eylül 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 değişik bir siteye benziyor,üye olup inceleyeyim şimdi.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 valla pek alışılmamış bi site ama güzel hevesinimi kıriyim şimdi :D
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben de gidip www.zerguz.biz felan mı alsam ehehe ya da www.venomuz.biz :-P
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Merak ettiğim "Sungu Yiyiş" adlı resimin ne olduğu? :) Töbe töbe...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ahah eski baya o resim . bende daha duzgun bir cekim olacakti gonderdiydi zamaninda . cok capkinim dedigi buymus demek her yere ayni resmi atiyormus hahah sungu a.k.a [LombaK]Orca sc de eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hepinize teşekkürler.. uğraştık bu site için,tasarım için ben uğraştım,içerik için de 4 kişi.. o resimler falan telefonla çekildi videolar da öyle.. yazıları da hepimiz yazıyoruz işte.. beğendiğinize sevindim..[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 site güzelmiş, dilde hoş:)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected]
bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 teşekkür ederim,sizin sayenizde gelişcek bu sayfa.. bu arada zemzem cola'yı site sloganamızı çaldığı için yürekten kınıyorum![signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 siteye g.tün biri saldırı düzenlemi$ ahaha öldüm ifade $eklisüper.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Gördüğümüz yerde karambol yapçaz. sdfgfd[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eyvallah gençler :)[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ehe harbi hoşmuş site :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya bu ne Allah için? Site tanıtımı yapmak isteyenler geliyor bir username alıyorlar HUOP tamam site tanıtımını yapalım gerisi gelir. bosuzbiz die nick mi olur bea?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar