Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 minyonlar çoğalmış bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 gerzek adam ben pohpohla mı diyorum. insan bi sevinir aa ne güzel gelişme ama daha çok çalışmamız lazım tarzında bi eleştiri yapar. ıyy ezikler kendilerini bişey sanıyoalr daha ilk 10 a zor girmişler falan filan. sanki dünyada toplam 10 havayolu şşirketi varda 9.luk üzücü. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 minyon ne la sen yokken biz vardık giderken geliyoduk falan filan vitamin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 huun said: işten anlamaz yandaş meslek liselileri doldurdular, şakirtler thy'i ele geçirdi tezleri zayıflayanların Ne ara zayıfladı abi bu tez, halihazırda öyle ve gitgide daha da güçleniyor aksine eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yakışıyor mu sana böyle küfürler, günah hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hormonlu galiba arkadaş. Minyon bir yana da kendini komik sanan sıradan troll'ler aşırı çoğaldı ya, bir dur demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 menzilimin yukseltilmesini talep edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 öyle ki sağa sola hemen "geri zekalı" diye saldırmaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 barnacle said: http://www.haber.gen.tr/src/external_images/237fe434ab35bc57.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bir çok şeyin taraftarlığını, fanboyluğunu gördüm de, havayolu şirketi fanboyluğunu ilk defa görüyorum. Adam "onlara da koyacaz" demiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 uu şakirt uu esprilere bak troll sanıyor kendini oo düşük iq yazık lan kimin çocuğuysa vs bunlar eskidi gençler. eskiden kenara çekilen cool adam olarak algılanıyordu onlar. şimdi bi anlamı kalmadı geliştirin kendiniz. üzerime oynamayın boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 DarKRideR said: bir çok şeyin taraftarlığını, fanboyluğunu gördüm de, havayolu şirketi fanboyluğunu ilk defa görüyorum. Adam "onlara da koyacaz" demiş ya thy calisani kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 "Şurada yok yere abartı agresif davranıp hakaret falan edeyim süper troll olur" daha da eskidi ama, üzgünüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 2-3 zibidi toplanmış milli gururumuz olan THY'ye laf ediyormuş! %50 oy aldık beğenmiyorsanız defolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yoo ben gayet içten geldiği gibi davranıyorum.kasılmıyorum sizin gibi, sanki lordlar kamarasından çıkmışsınız. troll ne ya. trollü balık avında kullanırlar. neyse kişisele çevirmeyelim daha. thy güzel gidiyor gayet. eksikleri var tabi ama son bir kaç senede iyi yükseldiler grafik olarak. başarılarımızın devamını umuyorum. her ne kadar şirket saf türk şirketi olmasada Türk isminin geçmesi bile biziim için çok açıdan önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Loxias said: 2-3 zibidi toplanmış milli gururumuz olan THY'ye laf ediyormuş! %50 oy aldık beğenmiyorsanız defolun abi çok gereksizsin ya =) argümanın bu mu ya. off upgrade yourself. hala eski tatavalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aquila said: DarKRideR said: bir çok şeyin taraftarlığını, fanboyluğunu gördüm de, havayolu şirketi fanboyluğunu ilk defa görüyorum. Adam "onlara da koyacaz" demiş ya thy calisani kendisi. yok onu biliyorum da, hani spor takımı olur veya ne bilim yardım kuruluşu olur falan neyse çalıştığı yer abi adamın altı üstü safas şirket, fanboyluğunu yapsan ne olur sddfg hayır birde sanki kendi şirketi, milyarları cebine o koyuyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 türk telekom gibi lol said: troll ne ya. trollü balık avında kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ekmeğini yediği yere ihanet etmiyor adam aferin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Vergisini vererek geriye aldığı ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 loxias sen şimdi benim orda dokundurma yaptığı ve trollün ne olduğunu bilmediğimi falan da sanmıştırsın. roflcopter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Sende çok sakat var diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 en büyük valla. 332.3 milyon zararı sadece 3 ayda yapmak her baba yiğidin harcı değildir. http://www.finansglobal.com/featured/thy-ilk-ceyrekte-332-3-milyon-tl-zarar-etti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 konumuza dönelim artık hadi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 200 yıl önce kölelere de ekmek veriyorlardı, aşın bunları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar