Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nolacak be aga? Duydum ki an itibari ile ilk elektrikle çalışan otomobiller için elektrik doldurma istasyonunu açmışız. 200 km yol için 2 saat sarj ediyormuşuz ve bu toplamda 6 tl tutuyormuş. nolacak aga bu şirketlerin hali? Farzedelim petrolü bırakıp elektrik sarj depoları kurdular, adamlar bu tl'lerle nasıl geçinecek?
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben girip batırıcam. petrol şirketlerini bilmem de rafineriler falan petrol dışında yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmeye başladı bile. biyodizel ve benzeri üretilebilen petrol ürünleri üzerine çalışmalar yapılıyor. Eh arabalar da sonuçta tek petrol kullanılan alan değil, petrolden üretilen doğalgaz, fuel-oil gibi yakıtlar sanayinin neredeyse her alanında kullanılıyor. Arabalar elektriğe dönerse akaryakıt satıcısı firmaları etkiler.
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kazananlar mühendisler olsunda umrumda deil
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 mühendis hiç bi zaman kazanmaz abi alır 2 milyar maaşı soğan yer.
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sonra vay efendim global kriz
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 niye garbıca açtın lan? 48 saniyem boşa gitti mesajı yazmak için, bana saniyelerimi geri ver
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi bence mühendislerde gidip sosyal medyada veya insan kaynaklarında çalışsın artık
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: mühendis hiç bi zaman kazanmaz abi alır 2 milyar maaşı soğan yer. 2 milyar yeter bana ya. mal var mülk var. cep harçlığı
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sparkcaster said: abi bence mühendislerde gidip sosyal medyada veya insan kaynaklarında çalışsın artık ie http://www.kariyer.net/kariyerrehberi/kariyerRehberiDetay.kariyer?kn=454
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Holy said: niye garbıca açtın lan? 48 saniyem boşa gitti mesajı yazmak için, bana saniyelerimi geri al noluyo lan bi beceremedim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ahahah adam makine mühendisiymiş
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 lan petrol bıtek arabadamı kullanılıyo? kozmetık asfalt plastık bı ton sey yapılıyo.. herturlu kazanırlar gene
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dünya kadar elektriğin olacağına fındık kadar petrolün olsun
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Yalnz said: nolacak be aga? Duydum ki an itibari ile ilk elektrikle çalışan otomobiller için elektrik doldurma istasyonunu açmışız. 200 km yol için 2 saat sarj ediyormuşuz ve bu toplamda 6 tl tutuyormuş. nolacak aga bu şirketlerin hali? Farzedelim petrolü bırakıp elektrik sarj depoları kurdular, adamlar bu tl'lerle nasıl geçinecek? 200 km yol ıcın 2 saat şarj su an ıcın dogru ama ona farklı bir sistem getircekler örnegin söyle ki ; evine nasıl damacanayla su alıyosan istasyona gırdıgınde boş bateriyi verip dolusunu alcaksın
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yalnz said: nolacak aga bu şirketlerin hali? Farzedelim petrolü bırakıp elektrik sarj depoları kurdular, adamlar bu tl'lerle nasıl geçinecek? aga iktisattaki en sevdiğim iki kuraldan birini cevap olarak istemişsin. ilk ve en sevdiğim kural: kötü para iyi parayı kovar. ikinci en sevdiğim kural: çok şeyi olan daha çok şey kazanır. senin sorunun cevabı bu. adamlar hükümet falan deviriyorlar dünyanın dört bir yanında. para kazanmanın da bir yolunu bulurlar. sen yorma güzel canını.
Öne çıkan mesajlar