Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/49/Jadewarrior.jpg Fin-Çin ortak yapımı bir film. Genel olarak mükemmele yakın bir film benim için. Konu, karakterler, sahneler, her açıdan çok güzel. Konusu anlatmak istemiyorum uzun uzun, söyleyeceğim herşey spoiler olarak alacağınız zevki azaltabilir. Aksiyon filmi olmadığını söylemeliyim, öyle bir beklentiyle açmayın, ama içinde karşımıza çıkan aksiyon sahneleri en iyi wuxia'ları da aratmıyor. Eğer güvenmiyorsanız bana açın wikipedia'dan okuyun ama konusunu bilmeden izlenince daha bir vurucu olan filmlerden bu. Fragmanını izleyin aşağıda (çok kötü bir fragman bu arada), sonra filmi edinip izleyin diyorum. http://www.youtube.com/watch?v=HeC7qjG2dB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Valla bence ortalama bir film öle pek ahım şahım değildi. Film iki farklı zaman diliminde geçiyor gerge nin verdiği fragmana bakıp sonra aldanmayın. Tolkien nin fin efsanelerinden etkilendiğini okumuştum bir yerde sırf bu yüzden filmi seyretmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bende pek beğenmemiştim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çok sıkıcı filmdi.zar zor bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Wuxia beklentisiyle mi izlediniz? Çok güzeldi yoksa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya anlatımı biraz sıkıntılıydı filmin... adam döverken kamera kıvılcımların arasından çatıdan girdiği sahne çok hoşuma gitmişti... aklımda bi o kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Valla 6 veririm anca heralde, zorlasan 6.5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar