Forex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Şimdi geçenki konuda belirttiğim notebookun biraz daha iyisini aldım samsung rv520. Intel turbo boost monitör diye birşey var burda. Ben bu monitörü kapattım sanırsam hala işlemci kendi kendini boost etmeye devam ediyor değil mi ? Bunun bir zararı olur mu acaba onu merak ediyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kapatabilirsin derken kapatmalımıyım yoksa kendi halinde çalışsın sorun olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Teşekkürler. İyi Günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Şunu sorayım bende, baktım biraz ama çok kurcalamaya üşendim derslerin arasında, kesin bilen vardır. Yeni notebookla Intel Rapid Storage diye bir şey geldi. Anladım kadarıyla raid ile ilgili birşey. Silip atayım diyorum, iyi mi diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar