kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Dün akşam İstanbul'dan 20:30 Mersin arabasına bindim. Host her zaman olduğu gibi lütfen cep telefonlarınızı kapatınız diye ikazda bulundu. Aradan iki dakika ya geçti ya geçmedi yakınlarda birinin telefonu çalmaya başladı. Döndüm baktım herife tınlamıyor bile. Neyse görevli uyardı kapatın diye kapattı. Daha sonra mola verildi, molanın sonuna doğru otobüs çalıştırıldı ve herkesin binmesi bekleniyor. Adam otobüse konuşarak giriyor. Girdikten sonra kapatıyor. Yolculuğun sonuna yanımdaki dingil açıyor telefonu ben geldim az sonra inecem diyor aradığı kişiye .. YA VAR MI BÖYLE MALLIK!!!?? Arabada cep telefonu kapatmanın yasak olması, adam için sadece araba hareket ederken geçerli. Bu kadar salak olunmaz ki kardeşim. Dönüp kapat diyorsun sanane diyor. Muavin geliyor kapatın diyor kapatmadan cebine atıyor. Muavin dalgamı geçiyorsun diye üstüne yürüdü en sonunda adamın. Nedir yani bu yaa .. Senede nerdeyse 10 kere uzun yola gidiyorum. Kısa yolculukları saymıyorum bile. Her seferinde böyle bir dingil çıkıyor. İlla kötü bişeylerin olması mı lazım ? Klima bozmaktan daha fazlasını yapabiliyorki bu meret can güvenliğiniz için kapatınız deniyor. Deli oldum sıyırdım ...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu kadar sinirlenmene gerek yok,bu abs boşalması baz istasyonları yanından geçerkende olur,kıytırık bir cep telefonu tek başına aldığı sinyal ile bozamaz aracı,hepinizin topluca kasması gerekir.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sinirlendiğim şey adamların yüzsüzlüğü ve pişkinliği. bu gidişlede hep beraber kasacak duruma geliriz yakında.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 turksun di mi?[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 topluca türktük : P[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dededede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 cok dooru yazmisin canim kardesim... gecenlerde ben de gordum...yan koltuktaki cifttten erkek olani caktirmadan cep telefonuna bakti geri koydu... ulan hanzo kendini dusunmuyosan kollarindaki guzel kizi dusun ... grrrr!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: dededede, 17 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: cok dooru yazmisin canim kardesim... gecenlerde ben de gordum...yan koltuktaki cifttten erkek olani caktirmadan cep telefonuna bakti geri koydu... ulan hanzo kendini dusunmuyosan kollarindaki guzel kizi dusun ... grrrr!! bir rontgencılık durumu söz konusu sanırım,bir anda bakıp geri koymaları farketmeler falan..[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Katılıyorum sana,bu telefon konusunda.Türküz işte ancak bukadar :) bilinçililerimiz kadar yobazlarımız da var :) Buarada, said: kavel, 17 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Arabada cep telefonu kapatmanın yasak olması, adam için sadece araba hareket ederken geçerli. :D [signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Eylül 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 vall adam kendine sırf bu gibi durumlar için en ufak probleme sebebiyet vermeyen cep telefonlarından almış da olabilir. var benim öle arkadaşlar. bi de yasak olmasından çok adab-ı muaşeret kuralıdır o. ayıp filan yani. sinemada da hakeza.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Evet aynen öyle. Araba çalışırken kapalı olması gerektiğini adamın kafası basmıyor bir türlü. O olay sinemada olsa kesin dalarım. O zaman daha çok sinirleniyorum elimde değil :D[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yok yok adab-ı herneyse kuralı değil o bildiğin güvenlik kuralı :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 cep telefonunun yolculuk sirasinda kapatilmasi tamamen nezaketen yapilmasi gereken birseydir, etrafindaki insanlara olan saygini gosterir, cep telefonun acik ya da kapali olmasi otobuse bir zarar vermez. cunku sinyal direkt olarak cep telefonuna degil cep telefonun bulundugu bolgeye gelir yani telefon kapali olsa da olmasada o bolge icinde telefon sinyali mevcuttur. eger oyle birsey soz konusu olsaydi sehir icinde hareket eden otobuslerin surekli parcalarinin bozulmasi gerekirdi. otobuse zarar vermesi gibi birseyin soz konusu olabilmesi icin otuz kisinin ayni anda konusmasi gerekiyor ki boyle birsey zaten suanda turkiye'deki baz istasyonu teknolojisiyle mumkun degil. otobus ister hareket etsin ister sabit dursun. zaten cep telefonu ile konusan 30 kisiyi arabaya degilde bir buzdolabinin etrafina koyarsan manyetik alandan o bile patlar. gel gelelim adam tam bir ayiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Eh herkes bu kadar bilgili değil. Bilip bilmeden yapılan birşey yani bu. Loto hesabı(!)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Sonuçta telefonunu açık tutacaksan sessize al kardeşim, arayan olursa da suratına kapa :) Böyle mi oluyor Domi?[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bu kadar büyütmen acaip sacma bence, o senin cep telefonu dedigin alet ABS sistemini kitliycek kadar güclü sinyaller yaymiyor bu 1, cep teli cepte tasinmak icin vardir, illaki kapatilmasi gerekmesi cok cok sacma bence, herseyi takan canim türkiyemin sanki sorunu yokmus gibi olmadik sorunlari göz önüne sermesinden baska bisey degil bence, almanyada yasiyorum ve tramwaylar tamamen elektronik sistem üzerine kurulu ve oldukca modern, neden icinde cep telinizi kapatin diye bir yazi yok bunlarin? Hikaye bunlar, baz istasyonunun yanindan gecersen kitler sistemini apachenin dedigi gibi ama bu bile düsük bir olasilik, ucak mi bu da manyetik sistemleri etkilesin, otobüs sadece, elektronik sisteme bagli kendi kendine mi gidiyorda telefon acilinca ortam dagiliyor...Olay fazla abrtiliyor, almis basini gitmis, cep telefonu suna zarar verir buna zarar verir... Ototbüslerin kac tanesi cok gelismis elektronik sistemlere sahipte (gectim cep telefonun o kadar zarar verici bi alet olmamasini) böyle uyarilar var etrafta...Izmirde belediye otobüsü dandikliginden ve eskiliginden körük kismindan ikiye ayrilcakken orda "CEP TELINI KAPATINIZ" yazisinin mantigi nedir, sen önce kullandigin otobüse bakta öyle konus, normal fren yapsan tutmaz frenleri... Bigün adam kaza yapmisti, otobüsün icinde ABS kitlendi cep teliniz yüzünden fren tutmadi laga lugasina tutstu, ama sonra kimsenin cep telinin acik olmadigi anlasilinca sustu, ha ABS nedir o apayri bi konu, ABS sen fren yaptiginda araba üstünde hakimiyetini korumani saglar, ABS kitlenince frenler tutmaz diye bisey yok bu arada..Hidrolik sistemle calisan fren sistemi nasil olurda cep telefonuna esir olabilir, sen ne kadar basinc uygularsan o kadar sürtünme etkisi olur ve araba yavaslar... Olayi büyütmeyin, hep mantiksiz sacma saldirilar yerine oturun iki dakka mantikli düsünün, insanlarin cok acil sorunlari olabilir veya hayati önem tasiyan konusmalar görüsmeler yapmasi gerekebilir, bu ucak degil sadece otobüs, bence olayi cok büyütmüssün...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Adamın yaptıgı ayıp. Bazen denk gelıyoruz boyle adamlara Istanbul - Izmır otobuslerıne bındıgım zaman cıkıyorlar genelde. Genelde lavuk ve sinir bozucu tipler oluyo bunu yapanlar.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben ac ya da kapat demiyorum, ben bir arkadasimla bulustugum zaman discreet mode'a getiriyorum ki etrafimdaki insanlari rahatsiz etmeyeyim, cunku benim telefon zilimin gurultusunu, carcar telefonda konustugumu kimse duymak zorunda degil. bunun caller id'si var, call log'u var, voice mail'i var, sms'i var ulasmak isteyen herkes ulasabiliyor. cep telefonu kullanmak biraz kultur birikimi gerektiriyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yaşasın sessiz/titreşim.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ehu. şimdi aklıma geldi. bi hayvan ööle hönkürerek konuşuyodu otobüste cep telefonuyla. millet de modern filan sosyetik yerdeyiz... neyse efenim ben kudurdum soora. çıkardım cep telefonumu bağıra bağıra başladım ben de "ALOOĞ! EVET ABİ GELİYORUM! OTOBÜSTEYİM ŞU AN AMA ÇOK TERBİYESİZ VE AHLAK KURALLARINDAN BİHABER Bİ İNSAN OLDUUM İÇİN BAĞIRA BAĞIRA KONUŞABİLİYORUM SENLE! EVET ABİ EŞŞEĞİM Dİ Mİ? EVET ABİ. ÖKÜZÜM HATTA. HAYDİN GELİYORUM" deyip koydum cebime tekrar. güzel oldu.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya benim başıma uçakta geldi ve herkes herife dönüp gıcıklıkla dolu bi ifadeyle baktı bunu sonucunda herif tüm hosteslerden teker teker yolculardan da topluca özür dilemek zorunda kaldı bu herifler ölünce anlıyacaklar amaaa sana ne fayda sende ölmüş olcan kazadan sonra...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ehue . kavel geçmiş olsun[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 evet orda kocaman CEP TELEFONLARINIZI KAPATINIZ yazıyor ve bende uyanıklık yapıp kapatmamalarına uyuz oluyorum. O kadar da büyüttüğümü sanmıyorum. kaldıki madem o kadar akıllı insanlar bunlar sessiz e alırlar koyarlar ceplerine. kaldıki dediğim gibi bilgileri yok bu konuda. benimde bu kadar fazla bilgim yoktu. yazılanları okuyorum burdan. ama bu adamlar loto oynuyorlar. ve tekrar söylüyorum bu adamlar sesini kısmaktan bile aciz dingil adamlar. telefonu çaldığında açıp konuşan adamlar. neyse var mı başka abartan ? :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 şu yeşil motorlarda telefonu kapatın die zınk diye yırtık dondan fırlar gibi çıkan tiplere uyuz oluyorum Ulan ne zaman kaza olmuş. zaten otobus gitmiyor bigün dövücem ama hadi hayırlısı...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: elma, 17 Eylül 2004 18:09 tarihinde demiş ki: ehue . kavel geçmiş olsun eyw. elma[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar