Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser Skandalı

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

alkolün de otun da ne kadar zararlı olacağı kişinin iradesine bağlı. sürekli ot içerek hayatını mahveden insan da gördüm, sürekli alkol içerek de. öte yandan ağzıyla ot ya da alkol içen ve gayet normal ve hatta başarılı hayatlara sahip insanlar da bol miktarda var (direk tanışıklığım olan bazı doktora öğrencileri, akademisyenler vs).
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

var işte zararı geç bunları.
ağlıyosunuz sağda solda ot serbest olsun diye zararlarından haberiniz yok daha.

Aaa yazık lan , insanlarda seçme özgürlüğü bilinci , irade kavramı oturmamış . Zararlı bu , yasak olsun ! Zararlı tarafının ağır bastığını görüyorsan , gidip almazsın birşeyi.

Her zararlı şey hükümet tarafından yasaklanırsa , kullanıcak / tüketicek şey bulamazsın. Cips , kola vs herşey yasaklansın o zaman , en az sigara alkol ve marihuana kadar zararlı onlar da . Konulara böyle yaklaşırsan bunu da kabullenmek zorunda kalırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

savunulsun savunulmasın bir şey değişmiyor ama yani benim de etrafımda bir sürü içen insan var bunlar stanforda, cambridgea falan doktoraya kabul aldı. ha bunu ot insanları zeki yapıyor manasında söylemedim, eğer insan gibi içiyorsan senin hayatını genelde pek etkilemiyor. ama iradesiz bir insansan çok da tehlikeli bir hal alıyor.

yani iki bakış açısı da çok saçma "sabahtan akşama ot içilsin uu ye" ve "ot kötülüğün manifestosudur içen adamdan tiksinilmelidir" bakış açıları.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

savunulsun savunulmasın bir şey değişmiyor ama yani benim de etrafımda bir sürü içen insan var bunlar stanforda, cambridgea falan doktoraya kabul aldı. ha bunu ot insanları zeki yapıyor manasında söylemedim, eğer insan gibi içiyorsan senin hayatını genelde pek etkilemiyor. ama iradesiz bir insansan çok da tehlikeli bir hal alıyor.

yani iki bakış açısı da çok saçma "sabahtan akşama ot içilsin uu ye" ve "ot kötülüğün manifestosudur içen adamdan tiksinilmelidir" bakış açıları.

abi iş otla bitse sorun değil zaten, otla bitmiyo iş, sorun o.

Ha sırf ot yüzünden okul hayatı (haliyle büyük ihtimalle geleceği) biten 3-4 kişi de gördüm ben çevremde, ama dediğin gibi onlarda iradesizliğin de payı var her içende aynı şey olmuyor.

Bi de burada "cannabis grows brain cells" falan gibi posterler paylaşıp da kendilerini bilgili kalanları bilgisiz ilan edenler var, o-hoooo yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucuyu savunmakla , seçme özgürlüğünü savunmak arasındaki farkı anlıyamıyacak kadar fosilleşmişsen yapacak birşey yok zaten. Bir konuyu geniş perspektiften ele almaktan acizsiniz , yasaklı birşey , bulunamıyor anlamına gelmiyor , kayıt dışı ekonominin cebi doluyor . İşin bir de bu kısmı var , herşeyi geçtim , yasaklı (hatta ve hatta yüksek ÖTV'li)her ürün devletin kasasından çıkıp belli gruplara kayıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ardeth said:

abi iş otla bitse sorun değil zaten, otla bitmiyo iş, sorun o.

Ha sırf ot yüzünden okul hayatı (haliyle büyük ihtimalle geleceği) biten 3-4 kişi de gördüm ben çevremde, ama dediğin gibi onlarda iradesizliğin de payı var her içende aynı şey olmuyor.

İçki alışkanlığı yüzünden , işini , eşini kaybeden insanlar gördüm. Bunu da yasaklıyalım

Sigara yüzünden sağlığından olup geleceğini karartanlar zaten çok , bunu da yasaklıyalım

Obeziteye yol açan fabrikasyon yiyecekler yüzünden , 16 yaşında 100+ kg olan çocukların da gelecekler parlak değil . Sosyal yaşantıları çok zor geçecek , bunu da yasaklıyalım.

Yasak olup olmaması gerektiği ayrıca tartışılabilir ama bakış açın yanlış , umarım anlayabilmişsindir. Gerçi zor , zamanında çok kullanmışsın heralde mariuhana IQ zorlanmış senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...