Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Diyelim aldın bi indy götürdün asteroid belte . eject oldun capsul ile geldin istasyona. bindin diğer gemine.geldin gene aynı asteoid belte. başladın mining e, doldukca aktardın indistrial shipe. ondan sonra , gene eject oldun ,gectin indy ye geldin istasyona ,bıraktın minerali döndün geri asteroide. capsul ile gectin diğer gemine basladın gene mining e. Sorular : 1.eject olup capsul le gelip istasyona diğer gemine binebiliyormusun.? 2.Boşta kalan gemi bir süre sonra kayboluyor mu ? yoksa orada duruyor mu ? 3. Capsul ile diğer gemine binebiliyormusun ? 4. 2 nci gemiye gecince 1 nci geminin kargosunu acıp ona mineral doldurabiliyormusun.(sen içinde olmasan bile.) sanırım bu kadar . PS: Ayrıca bunu yapan var mı ? Aklıma geldi düşünürken kargo contaneri nere koyam diye.Belki olabilir diye.Deneyen oldu mu bunu . Aslında denemek lazım.Sorayim dedim boşuna kürek cekmeyelim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 mumkun olacagini sanmiyorum ejekt olunca tekrar gemine binemezsin sanirim[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yok aynı gemiye binebiliyorsun eject olunca onu bir ara yanlıslıkla eject olmustum sonra geri binmiştim o tamam da sana ait başka gemiye binebiliyormusun.?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ehe sana ait başka gemiye uzayda binebiliyorsun , anında hemde.Denemesini yaptım da . 6550 metre den az mesafe olacak sadece yanınızda. kargo yu acamiyorsun. bunu da denedim. ancak jettison yapıp diğer gemiye gecip onun içine toplayabilirsin.hızlı bir sekilde. soru olarak şu kaldı: gemiler kayboluyor mu ya da patliyor mu sen içinde yokken.? en önemlisi de bu .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 buyuk iihtimalle stationa dock oldugunda beltteki gemin yokolur. Yok olmasada pek pratik bir cozum degil mining icin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 onu da denedim gemi kaybolmiyor.en azından dock olunca gemi kaybolmiyor. yaptığım şu . 1. indy yi götürdüm asteroid belte bıraktım. 2.capsul ile cıktım içinden gittim stationa. 3. Ospreye bindim geri geldim. 4.Başladım kazmaya Ospreyle.Kazdım durdum. 5.kargo dolunca jettison yaptım.Ona doldurmaya başladım (floating kargoya).27000 m3 kapasitesi var. 6.arasira da indy ye gecip floating kargodan mineralleri aldım industrialin içine doldurdum .Sonra tekrardan Ospreye gectim gene devam yukarıdaki gibi. arada mineraleri indy ile gittim bıraktım stationa,(osprye beltte duruyor bu arada,kaybolmiyor.) baya hızlı oldu bu şekilde bir 114k veldspar ve 80k scordite cıkarmış oldum oda yaklaşık en fazla 45 dakika mı almıştır. belki bazılarına az gelebilir de benim için bu kadar kısa sürede daha önce görmediğim miktarda mineral cıkarmıs oldum. bu arada gemi kaybolmiyor dock olunca denedim gördüm bu akşamda bir tane shutle bıraktım asteroid belt te bakalım kaybolacak mı ? kaybolmazsa yaşadık demek .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ha bu arada 20k mineral olunca gectim indy ye floating kargodan indy ye doldurdum mineralleri ,industrial tamamen dolunca da götürdüm stationa yaklaşık 9963 m3 kargo kapasitem var(kargo holdla tabi).sonra tekrar ospreye. ne olur ne olmaz misali gelir biri götürür.:) kaptırmayalım boşuna o kadar kazdığımızı[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Allahım ne ince hesaplar.. Türk'ün aklı diyolar dimi, bu mu acaba :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 LOL ahaha. valla 6 tane huge secure container (tanesi 450k dan) kaptırınca başliyorsun düşünmeye bunu nasıl daha emniyetli yaparım tek başıma diye . herşey ihtiyaçtan doğarmış.:)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu arada şimdi düşünüyorum da ,amma düşüncesiz davranmışım. LOL denemeleri de Osprey ve indy badger mark II ile yaptım , Kaybolsalardı direk çökerdim maddi olarak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Creel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hehe kaybolmuo ondan eminimde (2 hafta once biraktigim shuttleim duruodu biraktigim yerde:P) sanslimisiniz onu bilmem[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Gemiden eject olduğun zaman ne kadar beklersen bekle günler, haftalar, gemi kaybolmaz. Çıktıktan sonra tabiki tekrar geri girebilirsin kapsülle. İstasyona gittin başka bir gemiye bindin geldin, o da olur. Hepsi olur ama beltte npcler var onlar sorun çıkarır. Onlar çıkarmazsa hırsız oyuncular çıkarır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power..
Öne çıkan mesajlar