Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire (PC)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

mascio said:

her sorgu için ta en başa döneceksin olayı geçerli değil. birkaç kırılma noktası var oyunda o sorgularda dediğin gibi oluyor gerisinde hiçbir şeyi bilemesen bile bir şekilde devam ediyorsun yoluna.

İşte ben herşeyi doğru bilmek istiyorum, yarım yamalak olmaz.
En çok baa soracaksınız ben saksı deilim demek istiyorum!!
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

bf3 te akan makinam bunda takılıyor

Oyunda bir problem var bende de takılma oluyordu. Bunun için şimdilik böyle bir çözüm buldum yapınca tüm problemlerim halloldu

Launcherdan oyunu açmadan optionsa girip orada command line a

-str

yazarsan takılma problemin büyük ihtimalle hallolacak fakat mouse problemi başlayacak :D

Bunu da nomousy isimli programi kullanarak halledebilirsin oyuna başlmadan cursorı yok edersin rahat rahat oynarsin sonrasinda tekrar açarsin
Sosyal ağlarda paylaş

nesi kötü pc portunun ? konsolda oynamadığım için karşılaştıramıyorum, pek bir sorun da olmadı henüz. eğer ciddi problemler çıkıcaksa ilerde ps3 e alıyım. ilaçladığıma üzüldüm resmen. oyun resmen başyapıt

menü ekrana gelince başlayıp, oyundan çıkana kadar pis pis sırıtıyorum oyunu oynarken. aşık oldum yahu
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:

moriQ said:

bf3 te akan makinam bunda takılıyor

Oyunda bir problem var bende de takılma oluyordu. Bunun için şimdilik böyle bir çözüm buldum yapınca tüm problemlerim halloldu

Launcherdan oyunu açmadan optionsa girip orada command line a

-str

yazarsan takılma problemin büyük ihtimalle hallolacak fakat mouse problemi başlayacak :D

Bunu da nomousy isimli programi kullanarak halledebilirsin oyuna başlmadan cursorı yok edersin rahat rahat oynarsin sonrasinda tekrar açarsin

şu yöntem takılma olayını hallediyor.
nomousy işini halledersem güzel olacak nasıl kullanılıyor anlayamadım komut giremeye yer bulamadım daha doğrusu
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

nesi kötü pc portunun ? konsolda oynamadığım için karşılaştıramıyorum, pek bir sorun da olmadı henüz. eğer ciddi problemler çıkıcaksa ilerde ps3 e alıyım. ilaçladığıma üzüldüm resmen. oyun resmen başyapıt

menü ekrana gelince başlayıp, oyundan çıkana kadar pis pis sırıtıyorum oyunu oynarken. aşık oldum yahu

Örneğin max 30fps limiti var ayrica bazi bilgisayarlarda aşırı bir takılma oluyor şimdilik dediğim yöntemle çözülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

şu yöntem takılma olayını hallediyor.
nomousy işini halledersem güzel olacak nasıl kullanılıyor anlayamadım komut giremeye yer bulamadım daha doğrusu

Komutu başlat>run dan yapıyorsun başka bir yolunu ben de bulamadım.

D:nomousy1.5nomousy.exe /hide

gibi ayni komutu tekrar girdiğinde mouse geri geliyor zaten komut otomatik yazili kalıyor run a girip entera basmak yetiyor mouseun geri gelmesi için.

edit: Tam yazmıştım halletmişsin neyse başkaları uğraşmaz en azından :)
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:

Kaede said:

Örneğin max 30fps limiti var ayrica bazi bilgisayarlarda aşırı bir takılma oluyor şimdilik dediğim yöntemle çözülüyor.

takılma yok bende de 30 fps belki problem olabilir ilerde. henüz araba kovalamaca kısımlari dahil hissettirmedi gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

of trafikten cinayet masasına geçtim, esas konuya da hafiften girmeye başladı oyun

dark souls gibi olucak yakında bu da "bitmesin diye oynamaya kıyamadığım oyunlar listesi"ne giricek

yok daha cok bi yerden sonra bitsede kurtulsam dedigin oyunlardan biri olucak sdf, bi yerden sonra hep ayni sey ve oyunun ana hikayesi pek bi lineer. davalari cozme olayin farkli farkli da olsa ana konu lineer malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilerledikçe daha da sardı
sürüş kısımlarının ve street crimeların atlanabiliyor olması kendini tekrarlayan kısımları komple pas geçmeyi mümkün kılıyor

henüz bayan bir casede çıkmadı karşıma. dlc caseleri biraz fazla uzun gibi geldi ama. herhalde millet o kadar para verdi ayıp olmasın diye öyle yapmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Fizikten yoksun en kötü driving deneyimini bu oyunla yaşadım sanırım. Yahu son hızla giderken bir araç nasıl 90 dereceyi aniden dönebilir. Üstelik burn out yok, hız gösteri yok, vites yok, sinyal, selektor, aynalar hiçbirşey yok arabamı sürüyorum atamı biniyorum belli değil. 98 yılında yapılmış driver oyunu bile şu sürüşe on basardı.

Kaede said:

valla ilerledikçe daha da sardı
sürüş kısımlarının ve street crimeların atlanabiliyor olması kendini tekrarlayan kısımları komple pas geçmeyi mümkün kılıyor

Nasıl atlayabiliyoruz sürüş kısımlarını gta4'de taksiye binme gibimi göreve giderken?

Birde senaryo iyi hoşta bir olayda clue'ler çoğaldıkça ben şahsen sarpa sarmaya başlıyorum. En sonunda sinirlenip tam çözümle oynucam sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...