Oski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 tamam cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 cok birşey beklemiyorumda noir kokusu olsun yeter ya özledim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 mascio said: her sorgu için ta en başa döneceksin olayı geçerli değil. birkaç kırılma noktası var oyunda o sorgularda dediğin gibi oluyor gerisinde hiçbir şeyi bilemesen bile bir şekilde devam ediyorsun yoluna. İşte ben herşeyi doğru bilmek istiyorum, yarım yamalak olmaz. En çok baa soracaksınız ben saksı deilim demek istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 moriQ said: bf3 te akan makinam bunda takılıyor Oyunda bir problem var bende de takılma oluyordu. Bunun için şimdilik böyle bir çözüm buldum yapınca tüm problemlerim halloldu Launcherdan oyunu açmadan optionsa girip orada command line a -str yazarsan takılma problemin büyük ihtimalle hallolacak fakat mouse problemi başlayacak :D Bunu da nomousy isimli programi kullanarak halledebilirsin oyuna başlmadan cursorı yok edersin rahat rahat oynarsin sonrasinda tekrar açarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Pc port çok kötü, sanırım hiç bir zaman Rockstar port işine önem vermeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 nesi kötü pc portunun ? konsolda oynamadığım için karşılaştıramıyorum, pek bir sorun da olmadı henüz. eğer ciddi problemler çıkıcaksa ilerde ps3 e alıyım. ilaçladığıma üzüldüm resmen. oyun resmen başyapıt menü ekrana gelince başlayıp, oyundan çıkana kadar pis pis sırıtıyorum oyunu oynarken. aşık oldum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 trenchcoat ne zaman gelicek ya emlakçı takımı giyiyorum hala sdfaf yanlız başından kalkılmıyor şu oyunun. hele perfectionist oynarsanız allah yardımcınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Kaede said: trenchcoat ne zaman gelicek ya emlakçı takımı giyiyorum hala sdfaf yanlız başından kalkılmıyor şu oyunun. hele perfectionist oynarsanız allah yardımcınız olsun iyimi okadar. nekadar tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 xieon said: moriQ said: bf3 te akan makinam bunda takılıyor Oyunda bir problem var bende de takılma oluyordu. Bunun için şimdilik böyle bir çözüm buldum yapınca tüm problemlerim halloldu Launcherdan oyunu açmadan optionsa girip orada command line a -str yazarsan takılma problemin büyük ihtimalle hallolacak fakat mouse problemi başlayacak :D Bunu da nomousy isimli programi kullanarak halledebilirsin oyuna başlmadan cursorı yok edersin rahat rahat oynarsin sonrasinda tekrar açarsin şu yöntem takılma olayını hallediyor. nomousy işini halledersem güzel olacak nasıl kullanılıyor anlayamadım komut giremeye yer bulamadım daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Kaede said: nesi kötü pc portunun ? konsolda oynamadığım için karşılaştıramıyorum, pek bir sorun da olmadı henüz. eğer ciddi problemler çıkıcaksa ilerde ps3 e alıyım. ilaçladığıma üzüldüm resmen. oyun resmen başyapıt menü ekrana gelince başlayıp, oyundan çıkana kadar pis pis sırıtıyorum oyunu oynarken. aşık oldum yahu Örneğin max 30fps limiti var ayrica bazi bilgisayarlarda aşırı bir takılma oluyor şimdilik dediğim yöntemle çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hallettim cursor işini güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 S-H said: şu yöntem takılma olayını hallediyor. nomousy işini halledersem güzel olacak nasıl kullanılıyor anlayamadım komut giremeye yer bulamadım daha doğrusu Komutu başlat>run dan yapıyorsun başka bir yolunu ben de bulamadım. D:nomousy1.5nomousy.exe /hide gibi ayni komutu tekrar girdiğinde mouse geri geliyor zaten komut otomatik yazili kalıyor run a girip entera basmak yetiyor mouseun geri gelmesi için. edit: Tam yazmıştım halletmişsin neyse başkaları uğraşmaz en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 xieon said: Kaede said: nesi kötü pc portunun ? konsolda oynamadığım için karşılaştıramıyorum, pek bir sorun da olmadı henüz. eğer ciddi problemler çıkıcaksa ilerde ps3 e alıyım. ilaçladığıma üzüldüm resmen. oyun resmen başyapıt menü ekrana gelince başlayıp, oyundan çıkana kadar pis pis sırıtıyorum oyunu oynarken. aşık oldum yahu Örneğin max 30fps limiti var ayrica bazi bilgisayarlarda aşırı bir takılma oluyor şimdilik dediğim yöntemle çözülüyor. takılma yok bende de 30 fps belki problem olabilir ilerde. henüz araba kovalamaca kısımlari dahil hissettirmedi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya bu etrafa verdiğimiz hasar görev sonu yıldızarını düşürüyormu ? ya o yüzden yada case sonundaki kovalamacada adamı canlı yakalamak yerine öldürdüm diye 4 yıldız geldi AMA REHİNE ALMIŞTI VURMAK ZORUNDAYDIM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sakin ol dostum yapabileceğin başka bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fps olayı theta'dan kaynaklıymış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bi önceki sayfada xieon'un çözümü var onu deneyin bende işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 of trafikten cinayet masasına geçtim, esas konuya da hafiften girmeye başladı oyun dark souls gibi olucak yakında bu da "bitmesin diye oynamaya kıyamadığım oyunlar listesi"ne giricek http://www.youtube.com/watch?v=xiGKxCAg_0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kaede said: of trafikten cinayet masasına geçtim, esas konuya da hafiften girmeye başladı oyun dark souls gibi olucak yakında bu da "bitmesin diye oynamaya kıyamadığım oyunlar listesi"ne giricek yok daha cok bi yerden sonra bitsede kurtulsam dedigin oyunlardan biri olucak sdf, bi yerden sonra hep ayni sey ve oyunun ana hikayesi pek bi lineer. davalari cozme olayin farkli farkli da olsa ana konu lineer malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oyunun tahmini süresi ne kadar peki bir senaryo tamamlamak için? her haltı yemezsek oyunda, film gibi oynarsak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oy oy oy oy oyun gittikçe güzelleşiyor ya, gta gibi değil böyle bi mafia tadı bırakmaya başladı hmmmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 valla ilerledikçe daha da sardı sürüş kısımlarının ve street crimeların atlanabiliyor olması kendini tekrarlayan kısımları komple pas geçmeyi mümkün kılıyor henüz bayan bir casede çıkmadı karşıma. dlc caseleri biraz fazla uzun gibi geldi ama. herhalde millet o kadar para verdi ayıp olmasın diye öyle yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 DLC caseleri nereden buldun? Bende toplamda 22 case gözüküyor oyunu bir "ARKADAŞ" dan aldım diyeyim var mi başka caseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 pc versiyonu complete edition diye geçiyor, hepsi zaten içinde the consul's car ve a slip of the tongue dlc caseleri mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Fizikten yoksun en kötü driving deneyimini bu oyunla yaşadım sanırım. Yahu son hızla giderken bir araç nasıl 90 dereceyi aniden dönebilir. Üstelik burn out yok, hız gösteri yok, vites yok, sinyal, selektor, aynalar hiçbirşey yok arabamı sürüyorum atamı biniyorum belli değil. 98 yılında yapılmış driver oyunu bile şu sürüşe on basardı. Kaede said: valla ilerledikçe daha da sardı sürüş kısımlarının ve street crimeların atlanabiliyor olması kendini tekrarlayan kısımları komple pas geçmeyi mümkün kılıyor Nasıl atlayabiliyoruz sürüş kısımlarını gta4'de taksiye binme gibimi göreve giderken? Birde senaryo iyi hoşta bir olayda clue'ler çoğaldıkça ben şahsen sarpa sarmaya başlıyorum. En sonunda sinirlenip tam çözümle oynucam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar