ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 banshee nedir ama sdgjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 onu bende anlamadım bu kadar sacma bir karar olabilirdi. boxer'ın derdi, bi erken avnataj alıyım rahat ediyim iken macı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam rushı tutarsam öne geçerim diye düşündü sanırım da, arkaya da olsa bi bunker atsaydı bari zamanında o kadar scv vermezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 orbitalı görmemiş olsa fe sandı desem bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Tamam da bir bunker kursa zaten milyonlarca yıl öne geçecek 1 rax cc giderken. Boxer'daki de nasıl bir oyun planıdır random'a karşı proxy 2 rax yapmak :D "Ben random'ım bana cheese yapılmaz" diye düşünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 o değilde, boxerı kaptan yapmamıza kötü secim diyenler. gidip kıvrılın yatağınızın altına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bu yüzden imparator aga adam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 _Spartacus_ said: Tamam da bir bunker kursa zaten milyonlarca yıl öne geçecek 1 rax cc giderken. Boxer'daki de nasıl bir oyun planıdır random'a karşı proxy 2 rax yapmak :D "Ben random'ım bana cheese yapılmaz" diye düşünmüş olabilir. sanırım, zergse zaten 2 rax pressure, toss ise gaz alıyodu mara gider baskı kurardı expand ettirmezdi, terranada işte marine contain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oo dongraegu geldi, baya güzel maç oluyo şaka maka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bence Guinea Pig'in düşüncesi Boxer Proxy Rax'le tanındığından base yerine kendi Base'inin etrafında 1 rax yapıp expand edeceğini düşündü yani proxy yapıcak gibi gözüküp makroya dönücek ve outmacro edicek bu yüzden direk CC attı microsunada güveniyordu heralde. Alicia'da benzer birşey yaptı ve yendi, tabii bir bunker atabilirdi gini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 DRG'yi de yensin Boxer, hem Fantasy GSTL'de hem de gerçek hayatta çok bahtiyar olacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 offf, izleyinde gözleriniz gercek tvz görsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adama hiç oynamıyor dedik takıma almadık utandırdı herif valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 nerden izliyosunuz lan link verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 vercek sanki bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Şu an önde Boxer, drone yaptırmadı o rush'ı çok iyi kontrol ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 allem etti kallem etti 10 food öne gecti yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kermit said: nerden izliyosunuz lan link verin http://www.gomtv.net/2011gstls1/live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 restream bulursanız link paylaşın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Tabii Boxer SCV yapmadığı için geri düştü bile :D Edit: Hive geliyor. Brood Lord'lar gelmeden saldırmalı Boxer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mükemmel planlanmış boxer macını, buildign armorda aldı thorları birikince rahat rahat acılacak dövücek the saldırıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 İyi oynadı ama makrosu yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 broodlord gelmeden acıldı imparator. hadi bakalım yiğidim yardır! thorların muta counterlaması hikaye ya olmuyo yanı imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 boxer yenildi ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar