SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Deli taklidi yaparsaniz er gec curuk alirsiniz. Bizde oyle yapan herkes aldi sdf. Cok spesifik biseyiniz yoksa ugrasmayin ama. Kisa donemin askerligi acemilik bittikten sonra bitiyo zaten genelde. Ama tansiyondur diyabettir bu tarz seylerde alin curuk gecin. Cunku ne kadar asker bize emanet lafi soylense de gun geliyo doktor olmuyor, toren var diye viziteye cikarmiyorlar vs. Zorluk cekersiniz. Ayrica, ne atlet ne don, sadece 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Ayrica artik kisa donemlere hava degisimi 15 gun, uzun donemlere 1 ay. Bunlarin ustu askerlik suresine ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 şu askerliği kaldırsalar da kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 hayatimda isilik nedir tanistim askerlikte. Kalp malp varsa riskli. Cole 45 km agustosda acemlik yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 http://i.imgur.com/9BGQjyp.png askerliğe sevk olarak alıyorum randevuyu değil mi? askerlik yoklama işlemleri de var da, o değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 evet yine uplıyorum. askerlik şubeye telefon ile ulaşma imkanı olmadığı için sorayım dedim. bu randevu alarak işlem yapan oldu mu hiç? bu aralar yine yüzlerce kişilik sıra varmış bizim buradakinde işte son günlere bırakıyorum işi üstte anlattıklarımdan. eğer bu randevu bir boka yaramayacaksa boşa kastırmayayım gideyim şimdiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 askerlik şubesini telefonla arayabiliyon yav. sarıyerdeki şube çok yardımcı olmuştu bana. yaloavdakilerle az konuşmadık telefonda... izmit şubedekilerlede baya konuştum hatta baya süreç dışı işlemler yaptık kendileriyle acil durumlardan ötürü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 abi aranabiliyor da açan olursa güzel oluyor. 3 farklı şube aradım ulaşılamıyor. birkaç kere operatöre düşmeyi başardık oradan da açan olmadı falan gerçi genel şeyler soracağımdan başka şubeleri de arasam sorun olmaz sanırım. sarıyer deneyeyim ben de bari asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yoklama için gittiğim de hiç sıra yoktu, sevk aynı mıdır ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 evet adalar şubesini aradım en sonunda eve yakınlardan sonuç alamayınca, direkt açtılar. konuştum zaten tecilli olduğumdan otomatik olarak senin işlemler başlıyor. Sadece bir ara gidip şubeye transkript ve nüfus cüzdanı ile sorun yok, geleceğim diye bildirmem gerekiyormuş. Transkript olayı güven vermedi, yarın şubeye kendim gidip direkt soracağım, diploma olabilir çünkü bahsettiği şey. ayrıca muayane etmeden nasıl alacaklar anlamadım vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 DarKRideR said: evet adalar şubesini aradım en sonunda eve yakınlardan sonuç alamayınca, direkt açtılar. konuştum zaten tecilli olduğumdan otomatik olarak senin işlemler başlıyor. Sadece bir ara gidip şubeye transkript ve nüfus cüzdanı ile sorun yok, geleceğim diye bildirmem gerekiyormuş. Transkript olayı güven vermedi, yarın şubeye kendim gidip direkt soracağım, diploma olabilir çünkü bahsettiği şey. ayrıca muayane etmeden nasıl alacaklar anlamadım vs... transkript istemislerdi benden de.diploma notunu tasdik etmek icin kullaniyolar onu.diploma notun guya astek olup olmama durumu icin bi kistas.ben ne olur ne olmaz diye goturdum hepsini sonra yok su belge eksik demesinler diye.acemilikte ne kadar kisa donem varsa bayaasi bir goturmemis.ama benim donemde ilk defa baslamisti bu uygulama.onunda etkisi olabilir tabi.simdi belki bayaa bayaa zorunlu belge olmustur. asteklikte o donem random gene.adam diploma falan birakmamis astek yapmislar.memleketin hali iste. bu asteklik isinde rng is rng kisacasi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 astek olayı kalktı biz de zaten olamıyoruz, en azından ben olamıyorum rts mezunu olarak. tamamen şansa kaldı. işsizlik vs. yüzünden çok fazla yapmak isteyen mezun oluyor diye talebi karşılayamıyor askeri falan filan. ben de ne var ne yok götüreyim bari bulunsun. tek kilo var ama dışarıdan bakınca millet o kadar kilon var mı lan senin falan diyor. belki orada da memur vs. sormazsa ben de yediririm sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 DarKRideR said: astek olayı kalktı biz de zaten olamıyoruz, en azından ben olamıyorum rts mezunu olarak. tamamen şansa kaldı. işsizlik vs. yüzünden çok fazla yapmak isteyen mezun oluyor diye talebi karşılayamıyor askeri falan filan. ben de ne var ne yok götüreyim bari bulunsun. tek kilo var ama dışarıdan bakınca millet o kadar kilon var mı lan senin falan diyor. belki orada da memur vs. sormazsa ben de yediririm sadfdsa taaaa kibrisa uzman birligine biz askere geldikten bi kac ay sonra falan bi cocuk geldi.cocuk 2 kisi koluna girmeden yuruyemiyo.beli bukuk, ayaklari yamuk falan bayaa bayaa engelleli yani.%80 falan.Bu askerlik bas vurusu yaparken yapamazsin askerlik demisler.bu da yapacam ben demis.nasil ayarladilarsa cocugu acemilige kadar aliyolar.oradaki izdirabi gorunce bu curuk alip gitmek istiyo.tabi uzun donem bu cocuk bu arada.revire gidiyo orada doktor bunu odaya cagriyo falan bunun halini gorunce doktor gayri ihtiyari ana baci demeden sovmus cocuga.iste annenle baban kardestir senin, bilmem ne..., bayaa giydirmis.bu da doktora giydiriyo karsilik olarak.adam da bunun hakkinda tutanak tutuyo gonderiyo bunu kogusa.tabur komutanina gidiyo bu tutanak cocugu cagiriyolar.cocuk tabur komutanina neden kufur ettigini anlatiyo falan derken tabur komutani cocuga hak veriyo.doktor hakkinda sorusturma baslasin diye bi islere giriyo sonra falan falan.cocugun curuk raporu taburdaki doktordan gececek.doktorda demis sana curuk muruk yok.geldin nasil geldiysen oyle yapacaksin askerligi diye rapor mapor vermiyo. 3 ay acemilikten sonra bu cocuk kibrisa geldi.yaninda 2 refakatci.suna pekuysal gibi beli bukuk, ayaklar yamuk.bizim taburdaki komutanlar seferberlik etti 2 ay sonra cocuk curuk alabildi.o 2 boyunca tuvalete giderken kantine inerken 2 tur dolanayim hava alayim dediginde 2 askeri buna zimmetlediler. bu herif simdi kolunda 2 kisi tabura gelince yok artik dedik bu kadarda olmaz.asker icin moral motivasyonun a***a koyan bir durum cunku. velhasili kelam boyle seyler oluyo o muayeneler esnasinda.yani illa askere gidecem ben diyosan mutlaka gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bence askerlik demek, sigara içmenin en zararsız en zevkli olduğu yer çünkü zararlarını hiç düşünmüyorsun 6 ay moral lazım diyip yardırıyosun sallamıyorsun hiçbir şeyi, çok güzeldi o serkeş hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Valla ben boyuma göre olan sınırın 15 kilo üstündeyken bala göte gittim. Tecil ederken 5 kilo fazlam vardı, "madem tecil kasma şimdi 5 kilo az yazıyorum seni" dedi doktor. Sonra karar değiştirip 5 ay sonra askerlik kararı aldırınca da "sen 6 ay içinde bi muayene olmuşsun zaten tekrar gerek yok" dediler, lap diye halloldu yalvartmadan. Tecilliyken ve teslim olana kadar da 10 kilo daha aldım, öyle ayı gibi gittim acemiliğe. Soyunup seçmeceli salondaki asteğmen hastaneye sevk etti sonra, rica ettim kasma diye ama "ben mecburum boyun kilon ortada amk biz de astekiz şurda" dedi. Sonra hastanedeki dahiliyeci albaya "yapmak istiyorum ben" diye biraz dil dökünce ağır spordan muaf edip göndermişti çürük vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar