Pipet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 arkadaşlar şimdi okul bitti, ağustosta gitmek istesem hangi gün son bu yıl tecil bozmak için. 4x fotograf 4x nufuz cüzdanı 4x diploma fotok. ben şubeye gittim sordum bunları getir 1-12 agustosta gel saglık raporu al dediler de, arkadaşın birisi de seni aralık seçimlerine sallamışlardır dedi. sormayı da unuttum ordaki görevliye hangi ay için diye. nerden ögrenebilirim site vs var mıdır bunun için ? ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 www.asal.msb.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sitedeki ilgili sayfalar acılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2007 Haziran da mezun olduktan sonra beni Aralık celbi için çağırmışlardı Eylülde bende tecil ettirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ağustos için son gün 30 Haziran yazıyor sitede ama ben şubeye gittiğimde bana son gün 25 Haziran dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 şansını dene sen yine de ama büyük ihtimalle bi tatil yapıp ağustosta gidersin gibi geliyor. bide eskiden bağlı olduğun şubenin celp dönemi olayları vardı, ona göre de değişebiliyordu. şimdi nasıldır uygulama bilmiyorum. şubeni arayıp telefonla sor, gitmeden de bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 1-12 Ağustos da gel dedilerse o kasıma kalmıştır. 12 Ağusosta adamlar zaten birliklerine teslim oluyor. 25 haziransa yetişirsin. Çok kalabalık değilse yarım saatte biter işin. Doktor yoksa muhtemelen sağlık raporu alacağın bir yere yönlendirirler. Birde yabancı şubeye gideceksen fotokopileri 4 değil 5 yap. Bi kopyası da kendi şubene gönderiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 20den fazla vesikalık verdim hala istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adam kendine saklıyordur bir iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ağustosta gideceksen 1 ay öncesinden kesinleşiyor. eğer ağustos 1-12 arası istiyorlarsa bu söylediklerini zaten sen aralık ayında gidiyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 29 haziran son günmüş sanırım ben yine de bugun gidip tekrar sorayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ağustosta gideceksen bugün git başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 telefonda sordum saglik raporu demediler bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 oraya gidince isterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ciğer filmi isteyecekler. verem ocaklarında iki dakika sürüyor çektirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kaldır çeneni yasla yasla yasla öf o metal soğuk bide bi huylandırıyodu beni asjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 acemi birliğinin ilk günü tam bir efsanedir zaten ömür boyu unutulmaz,resmen gezegenler arası geçiş yapıyorsun cennetten cehenneme gibi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ciger filmimi cektiripmi gidelim yani gene is cikti yaw. 4 kimlik 4 ehliyet 4 diploma 2 resim 1 ciger filmi bumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ne kadar suruyor verem tarama olayi? pazar gunleri acikmi bir de bilen var mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ciğer filmi için en son dispanserdeki adam aile doktorundan sevk istemişti arkadaştan. gerçi askerlik için almıyordu o, iş baş vurusu için alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ben pazartesi gidicem diplomayı bugun alıcam, 30 haziran son gün denmişti, sitedede öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bende 20 haziranda basvurdum.yarım gunde hallettiler işleri. 4 kimlik 4 mezunyet belgesi ve fotograf tamam. ciger filmini filan cektirmene gerek yok.gerekirse onlar sevk ediyo.eline bi kagıt veriyolar onla gidiyosun.gerce benden onuda istemediler en yakındaki saglık ocagına sevk ettiler klasik kontrol edildi.(varmı bi sıkıntın kosabiliyon mu filan tarzında) bastılar damgayı tamam. sonra temmuzda gel dediler bilmiyorum belki temmuzda gittigimde verem taramasını yaptırırlar ama onuda sevk ediyolar,yani kendin gitmene gerek yok. ayrıca fotokopileri filan sakın noterden filan tasdik ettirmeyin ben salak gibi notere gidip yaptırdım kabul etmiyolarmış ole.(parasıda girdi guzelcene) neyse ki sekreter kız bi daha yollamadı subede cektirdiler.yani fotokopiye bile gerek yok aslında, da ordakileri kızdırmaya gerek yok. sen 4 örnek çektiri ver. bu kadar işte form dolduruyon,dosya olusturuluyo yazıyon orayada agustosta gitmek istiyom,comando olurum olmam filan diye . sonra temuzda gel diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Verem ile ilgili bir şey istemiyorlar. Benim dönemimde giden arkadaşlarımdan kimseden de istememişler. Hatta bunun istendiğini ilk burdan duyuyorum diyeyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 son gün yıllardır 25 hazirandı bu sene 30u oldu. acele edersen halledebilirsin işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kartalda islemlerimi hallettim. cok kral mekan takir takir isliyor herkes oraya gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar