Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik sorunsalı

Pipet

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi okul bitti, ağustosta gitmek istesem hangi gün son bu yıl tecil bozmak için.

4x fotograf
4x nufuz cüzdanı
4x diploma fotok.

ben şubeye gittim sordum bunları getir 1-12 agustosta gel saglık raporu al dediler de, arkadaşın birisi de seni aralık seçimlerine sallamışlardır dedi. sormayı da unuttum ordaki görevliye hangi ay için diye.

nerden ögrenebilirim site vs var mıdır bunun için ?

ty.
Sosyal ağlarda paylaş

1-12 Ağustos da gel dedilerse o kasıma kalmıştır. 12 Ağusosta adamlar zaten birliklerine teslim oluyor. 25 haziransa yetişirsin. Çok kalabalık değilse yarım saatte biter işin. Doktor yoksa muhtemelen sağlık raporu alacağın bir yere yönlendirirler. Birde yabancı şubeye gideceksen fotokopileri 4 değil 5 yap. Bi kopyası da kendi şubene gönderiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 20 haziranda basvurdum.yarım gunde hallettiler işleri.

4 kimlik 4 mezunyet belgesi ve fotograf tamam.

ciger filmini filan cektirmene gerek yok.gerekirse onlar sevk ediyo.eline bi kagıt veriyolar onla gidiyosun.gerce benden onuda istemediler en yakındaki saglık ocagına sevk ettiler klasik kontrol edildi.(varmı bi sıkıntın kosabiliyon mu filan tarzında) bastılar damgayı tamam.

sonra temmuzda gel dediler bilmiyorum belki temmuzda gittigimde verem taramasını yaptırırlar ama onuda sevk ediyolar,yani kendin gitmene gerek yok.

ayrıca fotokopileri filan sakın noterden filan tasdik ettirmeyin ben salak gibi notere gidip yaptırdım kabul etmiyolarmış ole.(parasıda girdi guzelcene) neyse ki sekreter kız bi daha yollamadı subede cektirdiler.yani fotokopiye bile gerek yok aslında, da ordakileri kızdırmaya gerek yok. sen 4 örnek çektiri ver.

bu kadar işte form dolduruyon,dosya olusturuluyo
yazıyon orayada agustosta gitmek istiyom,comando olurum olmam filan diye . sonra temuzda gel diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...