Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç kremini saça eşit miktarda dağıtmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bunu beceremiyorum bi türlü
alıyorum avucuma bi miktar
sonra avuçlarımı birbirine sürtmek suretiyle yayıyorum parmak uçlarıma gelicek kadar
parmak uçlarımı saçımdan tarar gibi geçiriyorum
ama bi yerde lök diye kalıyo diğer kısımlara çok az gidiyo
biriyle önden biriyle arkadan tarar gibi geçiriyim dedim bu sefer de ortaya kalmadı takviye yapmak zorunda kaldım

bi dahakine daha bol sürdüm bu sefer de arka ve önlere hayvan gibi geldi ortaya az geldi
bi türlü ayarlıyamıyorum 2 kere krem almam gerekiyo

yardım edin :((:(
Mesaj tarihi:
yaa
yaa lütfen :(
lüütfen
sonra saçlarımın arkaları dolanıyo birbirine
blendaksdaki kadınların baş döndüren dolgun saçları gibi saçlarım var yürüdükçe lömbür lömbür bi yukarı bi aşağı giden ama şu dolanma işini halledemiyorum
el et :(
Mesaj tarihi:
ya paket halinde aliyosan, önce al bi yarisini saclarinin ön kismina dagit sonra diger yarisini arka tarafina.
nesi zor evladim bunun.

sampuan kutusu seklinde olanlardan alirsan daha iyi edersin ama.
Mesaj tarihi:
Bella said:

ama cidden çok iyi o seri ya.
yumuşacık yapıyo.

şuna katılmadan edemiyicem bi kere sıktım böyle morlu garip bişeylisi vardı mis gibi yapıyo saçları yumuşacık ve güzel kokulu mm

saçlarımı da kestirmem niye kestiriyim seviyorum saçlarımı
zaten hep liselinin saç uzatma çalışmaları draması gibi oluyo bu sefer kararlıyım gittigi yere kadar gidicek
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

şuna katılmadan edemiyicem bi kere sıktım böyle morlu garip bişeylisi vardı mis gibi yapıyo saçları yumuşacık ve güzel kokulu mm

şunu kenara alayım dursun
Mesaj tarihi:

hem kuru hem de lülük saçlarım var ve berbat karışabiliyolar. kremsiz açmam mümkün olmuyor. lakin hiç böyle saçıma eşit miktarda dağıtmak gibi saçma kaygılarım olmadı. direk döküyosun işte kremi. tarayıp açıyosun saçını.

edit: kıvırcık saç dostu tarak

• Yeni Oluştur...