mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben bunu beceremiyorum bi türlü alıyorum avucuma bi miktar sonra avuçlarımı birbirine sürtmek suretiyle yayıyorum parmak uçlarıma gelicek kadar parmak uçlarımı saçımdan tarar gibi geçiriyorum ama bi yerde lök diye kalıyo diğer kısımlara çok az gidiyo biriyle önden biriyle arkadan tarar gibi geçiriyim dedim bu sefer de ortaya kalmadı takviye yapmak zorunda kaldım bi dahakine daha bol sürdüm bu sefer de arka ve önlere hayvan gibi geldi ortaya az geldi bi türlü ayarlıyamıyorum 2 kere krem almam gerekiyo yardım edin :((:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bak canim. ya da neyse. hiyarsin. ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yaa yaa lütfen :( lüütfen sonra saçlarımın arkaları dolanıyo birbirine blendaksdaki kadınların baş döndüren dolgun saçları gibi saçlarım var yürüdükçe lömbür lömbür bi yukarı bi aşağı giden ama şu dolanma işini halledemiyorum el et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya paket halinde aliyosan, önce al bi yarisini saclarinin ön kismina dagit sonra diger yarisini arka tarafina. nesi zor evladim bunun. sampuan kutusu seklinde olanlardan alirsan daha iyi edersin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya yok öyle yapıyorum zaten de 2 sefer gerekiyo bunun için ve çok dengesiz dağılıyo zaten şampuan kutusu gibi olanları kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bisi olmaz. dert ettigin seye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tarakla dağıt ince uçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 saç kremi kullanma bağımlılık yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sıvı saç kremi kullan sen de? mesela gliss var çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi bunun için de topik açılır mı ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tam dayaklık bu cocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 böyle pratik şeyleri artık hayatın size öğretmiş olması gerek, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sırf uzun saçın şu tatavaları yüzünden bırakmıyorum uzun saç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kestir kurtul lan bu sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 benim kullandığım bu. http://www.gliss.com.tr/index.php?id=1624 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben de onun kırmızısını ve kırmızı saç maskesini kullanıyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ama cidden çok iyi o seri ya. yumuşacık yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kestir abi sen saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bencede kestir baya kötü çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bella said: ama cidden çok iyi o seri ya. yumuşacık yapıyo. şuna katılmadan edemiyicem bi kere sıktım böyle morlu garip bişeylisi vardı mis gibi yapıyo saçları yumuşacık ve güzel kokulu mm saçlarımı da kestirmem niye kestiriyim seviyorum saçlarımı zaten hep liselinin saç uzatma çalışmaları draması gibi oluyo bu sefer kararlıyım gittigi yere kadar gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mulgear6 said: şuna katılmadan edemiyicem bi kere sıktım böyle morlu garip bişeylisi vardı mis gibi yapıyo saçları yumuşacık ve güzel kokulu mm şunu kenara alayım dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 -_- ne kremi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hem kuru hem de lülük saçlarım var ve berbat karışabiliyolar. kremsiz açmam mümkün olmuyor. lakin hiç böyle saçıma eşit miktarda dağıtmak gibi saçma kaygılarım olmadı. direk döküyosun işte kremi. tarayıp açıyosun saçını. edit: kıvırcık saç dostu tarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 derde bak yarrabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 throine said: benim kullandığım bu. http://www.gliss.com.tr/index.php?id=1624 bu cidden süper bişey.yapmış japonlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar