Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Pipet said: bi keresinde tam pencereye dogru zıplarken havada yumrugu kafasına yiyince bidaha hiçbirzaman hep açık olmasına rağmen pencerelere yeltenmedi :) kljdsvşflsbmşldgkbşodg yazıklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bende ufakken hep cam kenarından sarkıttım korkudan geri kaçıyordu o yuzden atlamıyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oha seninki direk travma olmuş sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Benim kedi de kayıplarda. Ama zaten avcum kadarken sokaktan almıştım eve ve hapsetmedim onu. Arada bahçeye çıkardım küçükken. Gezdi çevreyi öğrendi acıkınca eve geldi yine. Şimdi de baba oldu. sdfsdf. Akşam simidi gibi yemiş birilerini. Onunla beraber dişisi de geldi eve. Önce ürkek davrandı ama bizimki sırnaştıkça o da alıştı bize. Doğumu bahçede yaptı. Şimdi 3 küçük yavru var. Apartmandakiler çıldırdı yavruları görünce. Bizim palayı seviyorlardı falan ama başta evde kedi mi beslenir, pis falan diye bıdı bıdı ediyorlardı. Şimdi 3 yavrunun da bir evi var artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ahah geçmiş olsun niye kısırlaştırmadınız ki daha önceden maltepedeki bastard kedilere ne soyad konulur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kedi üretme çiftliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Tekirlerle bir eğlence yapmış anlaşılan ... Hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kaede said: ahah geçmiş olsun niye kısırlaştırmadınız ki daha önceden maltepedeki bastard kedilere ne soyad konulur acaba snow asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 *2 ay sonra* http://www.funz.eu/wp-content/uploads/2011/02/Sleeping-With-5-Pussies-At-The-Same-Time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 elemanda senariousa benzemiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 harbi lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kacan kedi diyince su geldi aklıma. http://www.27bslash6.com/missy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sleeping-With-5-Pussies-At-The-Same-Time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bizim kedi gidip geliyor kafasına göre gelir buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kaçan kedi büyük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar