SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Olay bu. Kamera kayıtlarından baktık dün gece akşam saat 3 gibi camdan atlamış. Basmış gitmiş. Buna ne yapmak lazım. Nerelere haber verebilirim, neler yapabilrim. chinchilla türü ev kedisi. Bir kere bile dışarı çıkmadı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 canı sıkılmıştır dışarısı sarmazsa döner zaten özgürlüğünü kısıtlamayın hayvan seviyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ev 2. katta... nasıl dönecek abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 onu kaçarken düşünecekti heh heheh evin etrafında görürsün dönerse zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sokak kedileri şimdi onu kandil simidi gibi.....hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dönmezse hiç senin olmamıştır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 seviyorsan bırak gitsin dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.habermudurnu.net/wp-content/uploads/KED%C4%B0-D%C3%96NER-YERKEN-2_480x320.jpg kaçayım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 arkadaşın öğrenci evi giriş kattaydı, bir gün pencereyi açık unutmuş kedisi fırsattan istifade kaçıp gitmiş tabi. 2 gün sonra, ben de oradayken geri döndü. bundan sonra da ne zaman tuvalet ihtiyacı olsa pencerenin önüne geçip mırlamaya başladı. ayrıca hayvana bi sükunet bişey çöktü, gayet güzel oldu. 2. kat nasıl olur bilmiyorum ama en azından apartmanın önüne kedinin tanıyabileceği birşeyler bırakmayı deneyebilirsin. geri döner belki. dönmezse denmiş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 benim ögrenci evi de zemin kattı. bi keresinde tam pencereye dogru zıplarken havada yumrugu kafasına yiyince bidaha hiçbirzaman hep açık olmasına rağmen pencerelere yeltenmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 chincillaysa yaşlı teyzenin biri çoktna sahiplenmiştir sdfsd yada biri alıp goturmuştur.cins kediaffetmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 anacım soruya bak, naapıcan, arıycan işte fellik fellik. dışarıya alışkın kedi değilse ne kadar erken bulursan o kadar iyi, dayak yer dışarıda kötü kedi selahattinlerden. hafif ya da ağır yaralanabilir, vs. çık ismini bağıra bağıra ara işte. köşe bucak bak 2 alt, 2 üst sokaklara filan. yanına mama da al. eve dönmeyi istese de dehşete kapılıyor kedicikler, o kadar korkuyor ki sana bile gelmiyor bazen, lazım olur. bulamazsan da ilan as elektrik direklerine tlefonlu, arıyor insanlar yardımcı oluyorlar. cins olması şansını azıcık azaltabilir tabi ama denemesi bedava. koş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 iki kere köpek sürüsünün kedi parçaladığına tanıklık ettim o ihtimal kötü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 selahattin olayı doğru, bizim kedi kaçtığında takılmış zenci sokak kedilerinden birisi peşine. arada pencereye çıkıp yokluyor içeriyi ne entrikalar dönüyor diye. bizimkisi dışarı çıktığında da peşinden ayrılmıyor ama seviyeli bi ilişkileri var gördüğümüz kadarıyla. yatak odası bizi alakadar etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 evin çevresindeki kuytulara bak, dışarıya alışık olmadığı için korkup bi yerlere saklanmış olması muhtemel. yaptıkları tecrübeyle sabit. ama tabi fellik fellik aramak lazım kedinin kendini saklayabileceği köşeleri bulmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Evin bir kaç sokak çevresini dolan yavaş yavaş , tırnaklarını falan kestiyseniz zaten agaca falan da çıkamaz , yerleri tarıyacaksın , geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben bizim kediyi çok iyi yetiştirdim; önceleri dışardaki kediler pis döver bunu diye salmıyordum artık dışarıdaki kedilere acıdığım için. /likeaboss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 olm selahattin demişim, şerafettin olacak. fail :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kedi dışarda senden yabancıymış gibi kaçabilir zaten korktuğu için muhtemelen arabaların/balkonun vb altına saklanmıştır, dışarıya alışık olmayan kedi öle hacı burası bizim sokak peheey diye dolaşmaz :p kendi gelebilir geri, gittikten 3-4 gün sora bile gelebilir acıkıp çöp yemekten sıkılınca. lakin, gelmeyebilir de, sokakta yaşamayı seçebiliyor bazısı kendi kendine. bir süre sonra feral cat olabilir, 6ay-1 sene aralığında sizi komple unutabilir. hepsi tecrübeyle sabittir, hepsi yaşanmış olaylardan alıntıdır. kedi isimleri kedileri korumak için şeyedilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bazı mahallelerde sokak kedilerini besleyenler, su verenler falan oluyor. mesela bi park var bizim eve gelirken oraya mama, su bırakanlar oluyor. bi sürü kedi oluyor orada dolayısıyla. o tarz bi yerler varsa yakınlarda ilk oralara bak. bi de park gibi çimenlik, yeşillik yerler varsa oralara da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 buldum kediyi veterinere götürdüm. Üstü başı battığından tüylerinin kesilmesi olası durumlar için aşılar falan bayaaaa bi masraf çıakrdı hanım efendi birde hamile olabilirmiş ahahahahahahah neyse buldum ya önemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tecavuzcuyu bulup evlendirin namus gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yav said: sokak kedileri şimdi onu kandil simidi gibi.....hmm dediğim olmuş heralde :D kızını dövmeyen dizini döver geçmiş olsun neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sabah progrmaına cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_mDgeflxonCM/TSzFGuWgWeI/AAAAAAAAA1M/jab8o5FLr-Y/s400/41302_423398471974_294863841974_5309385_3555553_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar