Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçan kedi için ne yapmalı


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

arkadaşın öğrenci evi giriş kattaydı, bir gün pencereyi açık unutmuş kedisi fırsattan istifade kaçıp gitmiş tabi. 2 gün sonra, ben de oradayken geri döndü. bundan sonra da ne zaman tuvalet ihtiyacı olsa pencerenin önüne geçip mırlamaya başladı. ayrıca hayvana bi sükunet bişey çöktü, gayet güzel oldu. 2. kat nasıl olur bilmiyorum ama en azından apartmanın önüne kedinin tanıyabileceği birşeyler bırakmayı deneyebilirsin. geri döner belki. dönmezse denmiş zaten...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anacım soruya bak, naapıcan, arıycan işte fellik fellik.
dışarıya alışkın kedi değilse ne kadar erken bulursan o kadar iyi, dayak yer dışarıda kötü kedi selahattinlerden. hafif ya da ağır yaralanabilir, vs.
çık ismini bağıra bağıra ara işte. köşe bucak bak 2 alt, 2 üst sokaklara filan. yanına mama da al. eve dönmeyi istese de dehşete kapılıyor kedicikler, o kadar korkuyor ki sana bile gelmiyor bazen, lazım olur.
bulamazsan da ilan as elektrik direklerine tlefonlu, arıyor insanlar yardımcı oluyorlar. cins olması şansını azıcık azaltabilir tabi ama denemesi bedava.
koş!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selahattin olayı doğru, bizim kedi kaçtığında takılmış zenci sokak kedilerinden birisi peşine. arada pencereye çıkıp yokluyor içeriyi ne entrikalar dönüyor diye. bizimkisi dışarı çıktığında da peşinden ayrılmıyor ama seviyeli bi ilişkileri var gördüğümüz kadarıyla. yatak odası bizi alakadar etmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kedi dışarda senden yabancıymış gibi kaçabilir zaten korktuğu için

muhtemelen arabaların/balkonun vb altına saklanmıştır, dışarıya alışık olmayan kedi öle hacı burası bizim sokak peheey diye dolaşmaz :p

kendi gelebilir geri, gittikten 3-4 gün sora bile gelebilir acıkıp çöp yemekten sıkılınca.
lakin,
gelmeyebilir de, sokakta yaşamayı seçebiliyor bazısı kendi kendine.

bir süre sonra feral cat olabilir, 6ay-1 sene aralığında sizi komple unutabilir.

hepsi tecrübeyle sabittir, hepsi yaşanmış olaylardan alıntıdır. kedi isimleri kedileri korumak için şeyedilmiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazı mahallelerde sokak kedilerini besleyenler, su verenler falan oluyor. mesela bi park var bizim eve gelirken oraya mama, su bırakanlar oluyor. bi sürü kedi oluyor orada dolayısıyla. o tarz bi yerler varsa yakınlarda ilk oralara bak. bi de park gibi çimenlik, yeşillik yerler varsa oralara da bak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...