Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 geri zekalı adam yaaa çalılıklardan nasıl çıktı yaa ne güldüm allahsız herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi ne pis taktikler dondu su son kmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sandy casar olcek sanirsam sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 of abi harika seyler oluyor thomas voeckler duser dedik adam inatla ivan basso'nun arkasinda, ustune ustluk tum ataklara karsilik verdi. andy 3-4 kere zorladi ama o da dusuremedi contador'u bakalim 2km sonunda ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Voeckler'in direncine hayran kaldım. Harbiden kanatlandırıyormuş sarı mayo :) Final beklediğim gibi olmadı ama, baya sönük geçti. Frank hiç zorlayamadı bugün, sanırım Andy de o yüzden gitmeyi denemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi su turu ne olursun voeckler kazansin ya. c.evans'ta deli surdu, 1.30dakka fark atti nerdeyse schlek'e, 1.45 evans 1.49 ile frank bitirmis. ozetle pireneler bi boka yaramadi schlek kardesler icin, contador saglam sarsti kardesleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 İnişte zaten harcayacaktı Contador'la Evans ama, bari inişe kadar tutunsalardı yahu. Bu halleriyle Schleckler Alplerde nasıl fark yapacak da avantaj sağlayacak? Konuşmak için daha erken ama, başına birşey gelmezse Contador alacak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok ayar oluyorum bu sclecklere birbirlerini bu kadar kollamayın arkadaş frank sen git bari lan bırak inemiyorsa andy inemesin yıllardır çalışmıyor mu bu adam iniş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 caner abi cok dogru bisi soyledi bugun. hakikaten pirenlerde fark yaratmak istiyorlarsa kardeslerden birini arkada birakmalari lazimdi, andy kotuyse frank beklemeyecekti onu basicakti gidecekti. ben eminim pirene etaplarinda frank bassa contador gelemiyecekti arkalarindan, cunku hakikaten durumu iyi gozukmuyordu orda. ama cok kisa ataklar yaptilar bi halta yaramadi onlarda. bugun contadorda o giro'daki gozleri gordum yine, ki yine bir giro performansi saglayacaksa ne basso ne andy,frank tutamaz contadoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yaa adamlar birbirilerine bakmaktan atak yapamıyorlar ki ulan benim kardeşim olsa 1 2 3ünde inerd överim lan siktir git senle mi uğraşcam diye acayıp sinirlendim ya o kadar yüksek olamyan yokuşta bile ataklarına cevap veremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 LLLLAAAANANAWNGTFKLADNKLOANKNNNNNNNN neydi lan buuuu ohaaaa adam çatladı sıçtı altına sarı mayoyu korudu bune laann yuhuuuhuhujhhuuuuuhhhhhh sannkooo nerdesin laaann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Abi neler oldu öyle. of lan çok fena geçirdiler Contador'a ahahah Voeckler iman gücüyle koruyor resmen sarı mayoyu. Finişi geçtikten sonra kontağı kapadı kaldı öyle bisikletin üstünde. radagast62 said: Bu halleriyle Schleckler Alplerde nasıl fark yapacak da avantaj sağlayacak? Andy de yedirdi resmen şu lafımı, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi dua etcem artik voeckler kazansin su turu diye :) inanilmazdi hakikaten, caner eler ne kadar inanilmaz desek yetmez o kadar inanilmazdi dedi zaten sdfsdf contador hic beklemiyordum abi ya, ya giro'da oyle rahat rahat gozukurken deli performans harcamis ya da biftek yemeyince boyle oluyor bu adam. ben bugun cikista contador basicak atak yapicak derken andy basti gitti, contadorun cevap verememesini gectim geride kaldi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ya ahah isin ilginci bu thomas voeckler iyi bi tirmanisci fln da deildi, nolmus adama anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 doping yapsanaaaaa doping yapsanaaaaa alberto contador doping yapsanaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 voeckler otoparka bile girdi adam hala devam ediyor yaa gerçekten bende kazansın istiyorum bari 2 3 de scleckler olsun : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://velonews.competitor.com/files/2011/07/VOECKLER-FINISH-660x439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 europcar'in bu adami bu kadar yalniz birakmamasi lazim ama, hatta bugun bu kadar iyi derece almasinin nendenlerinden biri de cader'in voecklerin domestigi gibi calismasi, hep o cekti grubun basini, tempoyu guzel korudu. yarin umarim voecklerin yanina bir domestic verirler, her zaman cader cekmez basi cunku, sacma sapan bi adam gelirse voeckler tikanir kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yarın kaybeder bence artık sarıyı da bu contador niye böyle oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Çok güzel bir etap oldu, yarın Andy yine kopar mı acaba merakla bekliyorum. Bir de sizce zamana karşı etabına ne kadar fark koyması gerekir Cadel Evans'la arasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yuru andy kim tutar seni be :d 60 km kacti yanina kimse yaklasamadi. contador gg. kadel cekmese sari mayoyu alirdi bugun andy. olsun yarin alir artik 15 saniye filan kaldi heralde fark. zamana karsiya kadar biraz fark yapsa kardesini dusunmeden rahat rahat alir turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 eldar said: Çok güzel bir etap oldu, yarın Andy yine kopar mı acaba merakla bekliyorum. Bir de sizce zamana karşı etabına ne kadar fark koyması gerekir Cadel Evans'la arasına? andy çok çalıştı deniyordu zamana karşı için bakalım görücez şimdi 1 dk fark var aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 internet üzerinden izleme şansım var mı bu etapın her dksı izlenmelide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Llama said: yarın kaybeder bence artık sarıyı da bu contador niye böyle oldu ya dopingsiz yarışamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 andy benekli mayoyu aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar