Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tour de France 2011

Odeon

Öne çıkan mesajlar

caner abi cok dogru bisi soyledi bugun.
hakikaten pirenlerde fark yaratmak istiyorlarsa kardeslerden birini arkada birakmalari lazimdi, andy kotuyse frank beklemeyecekti onu basicakti gidecekti.

ben eminim pirene etaplarinda frank bassa contador gelemiyecekti arkalarindan, cunku hakikaten durumu iyi gozukmuyordu orda. ama cok kisa ataklar yaptilar bi halta yaramadi onlarda.

bugun contadorda o giro'daki gozleri gordum yine, ki yine bir giro performansi saglayacaksa ne basso ne andy,frank tutamaz contadoru.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi neler oldu öyle. of lan çok fena geçirdiler Contador'a ahahah

Voeckler iman gücüyle koruyor resmen sarı mayoyu. Finişi geçtikten sonra kontağı kapadı kaldı öyle bisikletin üstünde.

radagast62 said:

Bu halleriyle Schleckler Alplerde nasıl fark yapacak da avantaj sağlayacak?

Andy de yedirdi resmen şu lafımı, helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dua etcem artik voeckler kazansin su turu diye :)

inanilmazdi hakikaten, caner eler ne kadar inanilmaz desek yetmez o kadar inanilmazdi dedi zaten sdfsdf

contador hic beklemiyordum abi ya, ya giro'da oyle rahat rahat gozukurken deli performans harcamis ya da biftek yemeyince boyle oluyor bu adam.

ben bugun cikista contador basicak atak yapicak derken andy basti gitti, contadorun cevap verememesini gectim geride kaldi bide.
Sosyal ağlarda paylaş

europcar'in bu adami bu kadar yalniz birakmamasi lazim ama, hatta bugun bu kadar iyi derece almasinin nendenlerinden biri de cader'in voecklerin domestigi gibi calismasi, hep o cekti grubun basini, tempoyu guzel korudu.

yarin umarim voecklerin yanina bir domestic verirler, her zaman cader cekmez basi cunku, sacma sapan bi adam gelirse voeckler tikanir kalir.
Sosyal ağlarda paylaş

yuru andy kim tutar seni be :d
60 km kacti yanina kimse yaklasamadi.
contador gg. kadel cekmese sari mayoyu alirdi bugun andy.
olsun yarin alir artik 15 saniye filan kaldi heralde fark.
zamana karsiya kadar biraz fark yapsa kardesini dusunmeden rahat rahat alir turu.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Çok güzel bir etap oldu, yarın Andy yine kopar mı acaba merakla bekliyorum. Bir de sizce zamana karşı etabına ne kadar fark koyması gerekir Cadel Evans'la arasına?

andy çok çalıştı deniyordu zamana karşı için
bakalım görücez şimdi 1 dk fark var aralarında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...