Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş İlanı ( System Engineer, Software Engineer )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lisans matematik
yük. lisans bilgisayar
doktora devam ediyor
tüh baş vuramıyorum bu ilana keşke bu kadar okuyacağıma biraz daha alakalı bir bölümü okuyaydım, jeoloji yada maden müh. olaydım :(. 5 yıllık java tecrübeside boşa gitti
yakmışız kendimizi
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

şirket adı verilmemesinin sebebi nedir?

şirket çalışanları şirket ismini falan googleda aratınca "anam bizden biri paticike ilan vermiş" demesin diye muhtemelen :D

ben 2-3 sene önce şirketin ismiyle birşeyler yazmıştım paticike, 3-5 ay sonra sen bizim hakkımızda paticik diye bir sitede atıp tutmuşsun dedi müdürlerden biri :D
Mesaj tarihi:
Valla bu kadar isimin arasinda unuturum ne yalan soyleyeyim. Hatirlatin kendinizi, hani su topicte demistin falan diyip CV gonderin, hemen inceleyelim. Daha once de dedim, patilere oncelik taniyorum her zaman. Buradan tecrube etmisler bilir :)

Dubai ye gitme yok. Local projelerde gorevlendirilecek bu arkadaslar. Netekim degisiklikler her zaman olur. Oraya buraya da gonderebiliriz duruma gore.
Mesaj tarihi:
Tecrube edenlerden biri benim. Hayatim kaydi lan 13 ay boyunca!

Eheh saka bi yana iki meslek sahibiyim diyebiliyorsam su anda beni bu adamin yonlendirmesi sayesindedir.
Mesaj tarihi:
Hayır. Dubai de de ofis var ama hatırladığım kadarıyla. Ofis/Kampüs çok ülkede var. Dubai ornegi aquila 'nin tanidigi ile alakali bir durumdu :) Dubai'ye bir ton proje yapildi da :)
  • Yeni Oluştur...