lordones Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 21 yaşındaki ABD’li Josh Seater içme suyu kaynağına idrarını yapınca 32 milyon litre su boşaltıldı. PORTLAND - Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaleti bugünlerde biraz farklı bir konuyla gündemde. Konu, eyalate bağlı Portland kentindeki ana su kaynaklarından birine bir gencin su kaynağına idrarını yapması... Josh Seater alkolü biraz fazla kaçırınca ihtiyacını nerde gidereceğini pek düşünemedi ve genç idrarını kentin su kaynaklarından birine yapınca yetkililer sağlık yetkililerinin insan sağlığı için çok az zararı olur görüşüne rağmen milyonlarca litre suyu boşaltma kararı aldı. Su idaresi kararın doğru olduğu görüşünde... Tüm bunlara neden olan seater ise üzgün ve “Karanlıktı, geceydi. Ben de alkolün etkisi altındaydım. Sonrasında kendimi çok suçlu hissettim. Yaptıktan sonra yanlış bir şey yaptığımı fark ettim” diyor. Su kaynağının boşlatılmasının yaklaşık 40 bin dolara maloldu. Seater’a henüz bir suçlama yöneltilmiş değil. http://www.ntvmsnbc.com/id/25225501/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/D%C3%BCnya/ABD/110622-josh-seater-420x0.hlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 better drink.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 len 32 milyon litre suda bi elemanın çişinden nolcak be ahah sağlık yetkilileri bile np demiş, adamlar yine de boşalttılarsa altında başka bir şey vardır onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 su kaynagi isenebilecek bi yerdemi duruyormus ben onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Osmanlı'ya benziyo ya şimdi bunların ceza sistemi, onlarda böyle bir şey sabatoja bahane bulunur ve kellesi alınırdı adamın. Verilecek cezayı ben merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 . Yaptıktan sonra yanlış bir şey yaptığımı fark ettim” diyor. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bizdede siyanür falan var bişi olmaz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya sıçsaydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya abi nerde duruo lan su kaynağı adam nerde içmiş o nasıl bir kaynak, ben şimdi gidip istanbulun su kaynağına işeyebilior muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Lan Afrika'daki kuraklık falan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mortis said: ya abi nerde duruo lan su kaynağı adam nerde içmiş o nasıl bir kaynak, ben şimdi gidip istanbulun su kaynağına işeyebilior muyum Hee git terkoza işe bişey diyen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm.org/wp-content/uploads/2010/11/BearGryllsMordor-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nerde çiş lafı geçse şu memeleri koymaktan sıkılın bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 escape said: nerde çiş lafı geçse şu memeleri koymaktan sıkılın bi ara. http://i.qkme.me/Dtd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=D-AuU9gk9C4 şu kamera görüntüsünden kim olduğunu tespit etmişlerse eski cine5çilerdenmiş adamlar helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 haber yalan sıçsa yine bişey olmaz 32m lt suya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bizimkine siyanür karışıyo biz içiyoruz yanlız adam asrın troll ü de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çeşme suyu içen var mı acaba tr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bi olay var çeşme suyunu filtreliyor içebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ihlas filtreyle filtreliyosun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Viktor said: escape said: nerde çiş lafı geçse şu memeleri koymaktan sıkılın bi ara. http://i.qkme.me/Dtd.jpg AHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar