fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gömmeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kermit orçun bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eşli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ihale demediğin için sen fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ihale diyorum aslında hep ama siz anlamazsınız diye batak dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya aslında daha var da berkay ve gökalp iyi batak oynuyor diye biliyorum (keza berkayla oynamıtık) orçunla ben de kötü oyuncular olarak trollleriz işte yoksa çok adam var.. bir zamanlar fenerbahçe piramit vardı gecenin kmöründe 3 araba batağa giderdik.. hey gidi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eşli ihalede kavga çıkarabiliyorum o yüzden karşıma bilen birisi gelirse olur yoksa ceketimi koysam karşıya daha iyi oynuyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 evet eş oalrak da kermityi seçtim karşı takım da orçun-bonepart off masaya gel ISTAKAlAR HAVADA UÇUŞUYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 1-kermitin ceketi 2-sigara küllüğü 3-çay bardağı Sinir yok stres yok. 9'a girip 3 almak yok. Mis gibi oyuncular bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ıstaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gökalp bilmiyoki oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eşli batak stresli iş abi benim ünideyken eşim laz bi arkadaştı inadım inat takılırdı ben 10 derdim adam 11 derdi lan öyle garip bi adamdı çok kavga ettik yani çok sinirlenebiliyorum aptal işler yapınca eşim. hatta rakip yapsa bile sinirleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fede said: gökalp bilmiyoki oynamayı sana öğreten benim gerizekalıya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o zaman bi turnuva mı çevirsek ya. şu iddialı arkadaşlar bi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 8 kozla 9 diyip 3 almayı becerebilen arkadaşım var. Ötesi yok sanırım. Eşli açmalı birde bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. yapmıyorum diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nomsaR said: ıstaka? he ya ıstaka.. kavga çıkarsa başka ne kullanacğaız? yan masadan ıstaka isteyeceğiz paşa paşa kavgamızı edeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 NeroWarden said: 8 kozla 9 diyip 3 almayı becerebilen arkadaşım var. Ötesi yok sanırım. Eşli açmalı birde bu oyun. king oynayıp el almaz diyip hepsini alan arkadaş vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu arada tamamen şansıma güveniyorum, kazandığımda sonra "abi çok ballısın hebele" diye ağlamayın pls üstüne eş oalrak da kermiti alrısam sırtım yere gelmez.. gökalp gel evlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kredi vereceksen evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 son iki diyip çekmeye başlayıp hepsini alan gördüm. ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Kinglik el gelse bile ihaleye girmeyenler var bütün oyun boyunca. Birbirlerini batırsınlar yada batarım korkusuyla genelde oyunu kaybediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kermit said: kredi vereceksen evlenirim kumbarama bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ABI BEN SENNE oynamam ildeniz 9 alacagim elde 9 diyince sirf gotluk olsun diye 10 diyip 1 alip hem kendein hem beni batiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar