kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kredi çekicem ikametgah istemeyen adam akıllı bi banka söyleyin. çok zamanımı almaması lazım maaş bordrosu şu bu kolay iş. gidicem form doldurucam başvuru yapıp yarım gün içinde parayı alabileceğim bi banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cevap verin yardım ettiğiniz sürece 1 çocuğun hayatı kurtulacak her 30 dkda bir bi tanesinin canını alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne alcan kanka borç veriyim paran yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tefeci lazım sana. banka vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o kadar para borç verebilmen için evini satman lazım önce varsa evin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 56 lira 17 kuruş kredi çekicem çabuk olun su faturamı yatırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tefeci bulursan bana da haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 geciken taksidiniz ana paraya eklenir ve 2 aylık gecikmeden sonra her hafta için bir parmağınızı kaybedersiniz tefecide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dün bende dolaştım bankalardan sadee 4'ünü. garanti 11300 lerde ziraat 10900 lerde akbank 10870 iş bankası da 10,820 istedi 10000 tl nin 12 ay geri ödemesini. şu ana kadar iş bankası güzel varmıdır sizin daha uygun veren bir banka seçeneğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 lan git kendi topicini aç canımı sıkma benim banka söylesenize lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 türk ekonomi bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 böbreğini sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 garantiden bir arkadaşım daha yeni 10.000 TL para çekti nüfus cüzdanı ve maaş bordrosunu götürdü ertesi gün eline verdiler parayı. dAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ziraat'ten almayı deneyin. gerçi şöyle de bir durum var, bugün başvur akşamına çıksın gibi bir kredi sistemi yok. zaten her türlü genel merkezde değerlendirmeye giriyor kredi başvurusu. sonrasında onayla beraber bankadan gidip alabiliyorsun. ama minimum 2 gün sürer bu süreç. anında kredi gibi akbank'ın bir kampanyası vardı sanırım ama emin değilim. bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bordrolu çalışanlara veriyorlar 1 gün sonra. serbest meslek ya da ticari kredilerde vs uzayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çoğunda var ya aynı gün kredi ama limiti düşük olur. ne kadar lazım sana aramızda toplayak para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya çok bi para değil çekeceğim şu an bi kaç sıkıntım var acil giderilmesi gereken onlarödeyip kurtulayım, kafamdan bi gitsin diyorum rahatlamak için. 10 20 bin falan değil yani. garantide avans hesap diye bi bok var hesabın varsa 1000 lira veriyo oda yetmez anasını satayım. maaş bordrosu falan götürürüzde ikametgah istemeyen bi banka olsun. ikametim oturduğum yerde değil ama adıma fatura geliyo o adrese. işin garibide bi kaç gün içinde ev değiştirebilirim o sıkıntı olurmu işte. öf amma kasıntı işmiş be milyarları var azcık bi para verseler nolcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ikametgah şart değil bildiğim kadarıyla. adına fatura gelen bir yer olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 adına devletten fatura gelen bi yer olması gerek elektrik su doğalgaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sana kim para versin lan. bi bira ısmarlarım fazlasına karışmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ferit parayı aldıktan sonra suratına vurmak için adres istiycem senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mulgear6 said: adına devletten fatura gelen bi yer olması gerek elektrik su doğalgaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben iş bankasından 20k çektim. maaş bildirim kefil ve nüfus cüzdanı ile ertesi gün aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 maaş bordromda yazan miktarıda kıvırıp hediye edicem sana lazım olur diye tıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mulgear6 said: mulgear6 said: adına devletten fatura gelen bi yer olması gerek elektrik su doğalgaz gibi özelleştirilenler var orda kırarım kafanı telefon faturam geliyo sabit telefon tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar