Crawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-3NLPUOVIO4 zemin mi hazırlanıyor nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 OHA LAN OHA. O HA OOOOOOO HA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "alkışlamayanları çek de fişleyelim baba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dayanamadım videoyu değil sekmeyi kapattım... Sonra açtım gene. Yuh demek için... Az daha sakal lazım. Ha bir de takke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bir dil üstüne basıl yarışma düzenleneiblir ki? ben onu bir türlü anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ahhahahhah hay gö neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 BabacumMostors said: bir dil üstüne basıl yarışma düzenleneiblir ki? ben onu bir türlü anlayamadım en iyi dilleyen kazanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 biraz daha güçlensinler burada da göreceksiniz "abi ama adam iyi yaaa" diyecekleri. önceden görmediniz mi "ben de kazananların yanında olmak istiyorum!" diyenleri? şaşıracak bi olay değil. hani şimdiden diyorum "xyz nasıl oldu da değişti bu kadar ya" demeyin yarın öbürsü gün. burada bile göreceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abicim boyle dogma buyume gerici, yobaz olan kesimden cok, hep gucu elinde bulundurandan yana olan saksakcı yavsaklardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben değişmek isterdim ama fizyolojim izin vermiyor, asla hacı sakalım ya da badem bıyığım olmayacak QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ne olduğunu biliyorduk, büyümüş alenen de söylüyor artık aferim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hayatini anlatan film ceker hemen simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 etsen de etmesende en güzel onlar kazanıyor abi. "her devrin adamı" olmak iyi bişi olarak enjekte ediliyor daha çocukken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hay allah belasını versin pis herif. o alkışlayanların da belasını versin. reziller ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yancı ya adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ahahha ya cia ajanı fettullah güleni mi diyo anlamadım ben başka bi adam mı var isim benzeri olan bu sözü gecen şahıs degil miydi 12 eylülde sol un ustunden gecen kenan evrene "o ne kutlu komutandır o" diyen,bu adam degil miydi kızılbaşlar ı öldürmek islamın emridir diye 5000 gencin hayatını karartan,ahahahhah milletci,hümanist ahahahahhahah yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 new york ucaginda 2 sira onumde oturuyordu. demek hoca efendiyi ziyarete gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lan açıcaklar davayı, alıcaklar sizi de evinizden.. sakin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben demiyom abi acın dönemin gazetelerine kitaplarına yazmışlar işte adamın açıklamaları var,biz yanlıs biliyormusuz hümanist miş adam megersem şsdkaghksdahkl hayır madem gercekten böyle düsünüyorsun bunu bu adamların bu kadar guclu oldugu donemde degil de 80 ler veya 90 larda deseydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aquila said: hayatini anlatan film ceker hemen simdi. mahsun yapmadı mı onu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 küfür yok bişi yok. millet ulusal kanalda cibiliyetsiz diyo bişi olmuyo ben bela okuyunca mı sorun olcak. demokratik ülke. hell yeah. reziller. topu rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben seni düşünüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar