balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Okudun da ne oldun sen okudun da ne oldun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Roman okumayı sevmiyorsa okumak zorunda değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 öh ne leş konu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sonra allah allah diye dolaşırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 git yat ekmek ya, çok sıkıcısın bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Yuksek lisans mezunusun da nerde okudun ya? Bu kadar az kitap okuman imkansiz. Sirf turkce dersinde bir donemde min 3-4 kitap okutuluyor zaten. Yurtdisinda falan mi okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü. Hiç 200 lira vermeme gerek kalmadı bi yere işini gördü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 romanda kutsal kitapdır ztn sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 karı kız açısından bakmıştık. senin alana bulaşmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Deacon said: Yuksek lisans mezunusun da nerde okudun ya? Bu kadar az kitap okuman imkansiz. Sirf turkce dersinde bir donemde min 3-4 kitap okutuluyor zaten. Yurtdisinda falan mi okudun? o özetleri ordan burdan çırpmıştır idolü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 itü mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bella tam kiz rageinde su an, komik bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ardeth said: balon said: kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü. Hiç 200 lira vermeme gerek kalmadı bi yere işini gördü? görmüş gibi mi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ardeth said: balon said: kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü. Hiç 200 lira vermeme gerek kalmadı bi yere işini gördü? ben hiç kitap okumadım hayatımda. lisans bitiyo. hep c/p ile geçti ömrüm. ali dmeir style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Deacon said: Yuksek lisans mezunusun da nerde okudun ya? Bu kadar az kitap okuman imkansiz. Sirf turkce dersinde bir donemde min 3-4 kitap okutuluyor zaten. Yurtdisinda falan mi okudun? Yoo Türkiye'de. Kitap okumam abicim, yani önemli bir şeylerse takip ederim kendim için, yoksa sıkılırım romanlardan. Çok merak ettiğim şeyler varsa takip ederim ama yani okumam sıkılıyorum. Tarih'e inanılmaz merakım vardır mesela, erteleyip dururum kendimi şunu oku bunu oku diye, zaten öyle bir vaktim yok bedenen de vakit olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: bella tam kiz rageinde su an, komik bile degil. default hali abi onun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 olm kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum diyen adamlar var inanılmaz. boşsunuz lan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kızlar niye daha çok kitap okur? eksikliklerinin farkındalar galiba o açığı böyle kapamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 keşke siz de olsanız dfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Genelde çirkin insanlar kendini geliştirme ihtiyacı duyarlar ya, mükemmelim ben. Kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bari sefilleri okusaydınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ne olsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Romandan sikiliyorsun diye kitap mi okumuyorsun? Romanin alt kume oldugunu biliyorsun. Your argument is invalid. Vaktin yokmus. Peki diyip uzaklasiyorum. Please go on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: keşke siz de olsanız dfsdfs. ben okuyom ya sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Okuyom ben ya evet. Beyler, bi insanın hiç bi şeyi bilmeme ve öğrenmeme özgürlüğü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar