Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dasaaa'nın esprileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yuksek lisans mezunusun da nerde okudun ya? Bu kadar az kitap okuman imkansiz.

Sirf turkce dersinde bir donemde min 3-4 kitap okutuluyor zaten. Yurtdisinda falan mi okudun?
Mesaj tarihi:
balon said:

kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü. Hiç 200 lira vermeme gerek kalmadı bi yere

işini gördü?
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Sirf turkce dersinde bir donemde min 3-4 kitap okutuluyor zaten. Yurtdisinda falan mi okudun?

o özetleri ordan burdan çırpmıştır idolü gibi.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

balon said:

kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü. Hiç 200 lira vermeme gerek kalmadı bi yere

işini gördü?

görmüş gibi mi duruyor?
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

balon said:

işini gördü?

ben hiç kitap okumadım hayatımda. lisans bitiyo. hep c/p ile geçti ömrüm. ali dmeir style
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Yoo Türkiye'de. Kitap okumam abicim, yani önemli bir şeylerse takip ederim kendim için, yoksa sıkılırım romanlardan. Çok merak ettiğim şeyler varsa takip ederim ama yani okumam sıkılıyorum. Tarih'e inanılmaz merakım vardır mesela, erteleyip dururum kendimi şunu oku bunu oku diye, zaten öyle bir vaktim yok bedenen de vakit olarak da.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...