fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 onu demiyorum huun. o da var da benim dediğim odeğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 İyi ya da kötü birşey yoktur, bunu sadece biz öyle algılıyoruz. Neyin iyi neyin kötü olduğunu her zaman için göremeyebiliriz, çünkü kötü olaylar bize ders verebilir ki bir daha onlar yaşanmasın. Bize bugün kötü gözüken birşey o günün dersi alındığında ileride çok daha büyük bir iyiliğe dönüşebilir. Birşeylerin bu yüzden hep iyiye gitmesi, büyümesi imkansızdır. Bu yüzden olanı kabullenmek sanırım işin özü, ancak dendiği kadar kolay değil kesinlikle. Bu hayatta karamsar olmak kesinlikle değil. Sadece iyi ve kötünün bir arada olduğunu kabul etmek. Ancak şu var ki olumsuzluk genelde pek bir işe yaramaz, hatta hiç bir zaman işe yaramaz. Ama bu başınıza kötü birşey geldiğinde iyi düşüneyim düzelsin, veya laylaylom herşey süper demek de değildir... Ben genelde kötü birşey yaşandığı zaman bundan iyi birşey çıkacağına inanırım. Genelde de işler düzene girer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 her işte bi hayır vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Zaten her işte bir hayır vardır bu temelden geliyor. Birçok millette inanışta mevcut zaten bu tür bir inanış."Every obstacle for good" tarzı, her işte bir hayır vardır deyip, eğer kötü birşeyse elimizden geldiği kadar onu düzeltmeye çalışıp, gerisini bırakmak sanırım en doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Pray for the Best, Prepare for the Worst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Lyvanna_Dolores said: çekim yasası. bye http://www.cekimyasasi.com/ Madness. horror.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Saçma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bella said: bok var. başlığı açan şahıs tarafını belli etti. tarafsız ve adil bir oylama olamaz bundna sonra, oylama kapatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Pozitif düşünerek adım atmak var. Pozitif düşünerek bir şeyin gerçekleşmesini beklemek var. 1.si etkiler, 2.si etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu konudaki tek gerçek; aynı olaya olumlu yaklaştığında farklı, olumsuz yaklaştığında farklı çıkarımlar yapabiliyosun. hareketinin sonuçları da ona göre oluyo. en doğrusu olabildiğince realist olmaya çalışmak. tabi sınava girdikten sonra "allaam nolur beş aliim nolur süpaneke dinimiz amin!" demekten bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 konuyla ilgili bi şiir yazdım, içimden geldi bir anda * * * Sen ol dersin ve olur! Pırıltı dolu billur, Çığlık içinde fağfur. Bir renk bize öteden Ve bir ses o besteden Nur bize Allah ‘ ım nur! Büyük divan ve huzur…… Bekliyor mezarı Sûr. Sonsüzlük ölümsüzlük Bitmez tükenmez düzlük; Nur bize Allah ‘ ım nur! Güneşi tuttu çamur; Elmas mahçup zift mağrur. Yakın kandili yakın; Ne donanma ne yangın Nur bize Allah ‘ım nur! Sen ol dersin ve olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu bir motivasyon tekniğidir. istediğin bişeyin olması için efor sarfetmen ve fedakarlık yapman lazım. çoğu insan için pozitif düşün pozitif olsun inancı motivasyondur. işler zora girdiğinde dayanabilme gücü verir. yani subkortikal vücudumuzu şartlarız bu işi başarabileceğimize, bilimsel olarak subliminal mesaj denebilir. inanmayı geçtim, zaten mevcut olan bir durum. ama ben başbakan olucam hmpsf, pozitif düşünce yeter tv karşısında takılsam da gerçekleşir diye bir dünya yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 giremiyorum o moda bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mr_Hand said: bu konudaki tek gerçek; aynı olaya olumlu yaklaştığında farklı, olumsuz yaklaştığında farklı çıkarımlar yapabiliyosun. hareketinin sonuçları da ona göre oluyo. en doğrusu olabildiğince realist olmaya çalışmak. tabi sınava girdikten sonra "allaam nolur beş aliim nolur süpaneke dinimiz amin!" demekten bahsetmiyorum. yani kendimden örnek vereyim lys ye girdim, girmeden önce ön yargılarım vardı, seçici olsun zor olsun, mat 1 olmasın, vesaire gibi. sonuçta az çok olması gerekende bu. açtım kıtapcıgı 15x mat1, 2 şaibeli, 2 boştan sonra tüm o iyi düşünme yaklaşımı gitti kafamdan, yine kendime döndüm, gıcık oldum küfür ettim, sonuç mu, kısa süren sorular harici doğru düzgün işlem yapamadım bile. iyi düşünmekle olmuyor yani, çok iyide psikoloji lazımki, Mr_hand in dediği gibi realistliği tamamen bastırabilsin, geçici ya da izin verdiğin sürece. zor bu da zor. edit : bugün tekrar baktımda sorulara, çok bariz 5-6 tanesini yemişim soruların yapmadım/yapamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar