Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Incarna. istasyonda yürümek.

reampage

Öne çıkan mesajlar

CCP den sızan bazı bilgilere göre yeni gelen işe yaramaz ve aşırı pahalı item shop genişletilecek ve ilerde gerçekten oyun mekaniğinme etkisi olacak şeyler eklenecekmiş. Kaynağa ne kadar güvenirsiniz bilmem ama bi bakın derim. ...End of EVE...
http://www.evenews24.com/2011/06/22/greed-is-good-purportedly-leaked-internal-bulletin-shows-ccps-refreshing-new-direction/
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçmalığın daniskası o zaten. sp falan da verilmesin abi aurla, işte parasını bitiremeyhen adama ufak oyuncaklar verilsin np.

1- aur muabbeti sıkıcı
2- bedava hizmet veren kar amacı gutmeyen sitelara ccp fatura kesmeye çalışıyor
3- en kötüsü, incarna eve in gördüğü herhalde en kötü patch. O kadar uğraşı aur satmak için vermişler belli ki, işin kötüsü rezalet kahverengi bir kapıya bakmaya mecbur bırakılıyoruz.

Bu kadar berbat bişi görmedim ben daha eve hayatım boyunca,
tamam bug olur crash olur, oyuna giremeyiz, her gate de düşeriz
ulen silahların çalışmadıgını bılıorm ben bı ara
ama bu hepsınden kötü.
Resmen kulak tıkadı herifler.

o kadar sey varken su oyunda degısecek, gidip saçma sapan şeylere emek veriolar.
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlarsanız, aylar önce ardarda expansion yağarken artan lag yüzünden ortaya çıkan, boy boy başka yerlerde de haber olan aşırı lag rahatsızlığına CCP kısmen de olsa çare olmaya çalıştı ve hissedilir biçimde düzeldi savaşlar.

Bu konuda da aşırı rahatsızlık ortaya çıkacak haliyle, hatta ccp nin göreceği en büyük isyan çıkabilir forumlarda. kızan şikayet eden ilgi konulara forumda yazı yazıp sayfaları çoğaltmaya katkı versin....
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü senin server ın ile bağlantılı 2 nci bir server olacak. olay o noktada zaten kopacak. Bu oyunda 1 gemi ile alakalı tüm veriler eş zamanlı olarak aynı grid üzerindeki tüm oyunculara iletiliyor haliyle senin yörünge istasyonunu ele geçirmek için yaptığın her tür iş yerdeki adamları da o griddeki diğer oyunları da etkileyecek. Yerdeki adamlar sana planetery gun ile ateş açtığı zaman görürüm o grid üzerindeki adamların lag durumunu.
Sosyal ağlarda paylaş

dust konusunda, çok etkilenmeyiz be mete.
ne bileyim, biraz drama biraz qq, ama cq kadar olmaz. Yani bizim gameplayi etkilecek kadar ciddi birşey gibi gözükmüyor dust. Yukardan lazor atıcaz işte anca =)
ignore da edebilirz onları. AMA CQ DELİRTTİ BENİ.

ya bide hava yapıolar
ulan repaer la niddy i aynı boyda yapmışınız nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

parayla high slot almıyoruz
parayla xyz ozellıklerı daha ustun gemı alamıorz
adamlar bunları getırmeyı dusunuolar
+9 implantler falan

bide parayla plex alıosun, plexi satıosun isk yapıosun.
Yani başkasının isk'ini kullanıosun.
isk miktarı bu bağlamda sabit.

Şimdi direk para verip karşılığında ccp den isk alırsan,gemi alırsan olmayan isk üretilmiş oluyor ( ya da harcanan mineral vs. olmayan paraya gitmiş oluyor ) bu da enflasyona neden olur. Zaten bok gibi enflasyon var saçma sapan bountyler/plexler yüzünden bide bu çıkar başımıza.

Hadi enflasyon ekonomi o kadar önemli deil başa çıkarızda diğer üstün özellikli eleman olayı berbat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...