Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi uğraşsınlar ona lafım yok ama tek başımıza 2 odalı bi yerde pek bi anlamı yok görselliğin. yalnız şöyle bi düşününce gayet önü açık bu oalyın. çok güzel şeyler çıkabilir gibi geliyor ilerisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bu oda yı nasıl kapatacağız. Eski mönüye dönmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 grafik ayarlarinda sagda istasyonu deaktif eden bir sekme var. bir de ati kartlarda sorun var sanirim su an.%70 civari cpu kullaniyor. yine grafik ayarlarinda cloth ve hair simulation sekmesi var onu kapatarak bu sorundan kurtulabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 4890 da sorun olmadı ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Display Tabında Load Station Environment seçeneği var. Onun çentiğini kaldırırsan arka plana sabit bir resim atıyor ekran kartı rahatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Benim ati 5650de garip partikuller tanimlanamayan siyah garip cizgiler falan olustu ana ekranda , girince de istasyon baya kasti ben de gereksiz diyerek kapattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 CCP den sızan bazı bilgilere göre yeni gelen işe yaramaz ve aşırı pahalı item shop genişletilecek ve ilerde gerçekten oyun mekaniğinme etkisi olacak şeyler eklenecekmiş. Kaynağa ne kadar güvenirsiniz bilmem ama bi bakın derim. ...End of EVE... http://www.evenews24.com/2011/06/22/greed-is-good-purportedly-leaked-internal-bulletin-shows-ccps-refreshing-new-direction/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 confirmed o, eve o forumlarında özür diledi bi ccp ( managementtan sanırım hatta). bakalım nolcak da , massive unsub lazım bu heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 valla abi o aur mudur ne karın ağrısı ise oraya skill point eklerseler alırım. ama yok faction standing miş yok mermi imiş umrumda olmaz. PVP de kullanılmasın o mermiler yeter bana. çünkü acayip fark koyacaklar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya saçmalığın daniskası o zaten. sp falan da verilmesin abi aurla, işte parasını bitiremeyhen adama ufak oyuncaklar verilsin np. 1- aur muabbeti sıkıcı 2- bedava hizmet veren kar amacı gutmeyen sitelara ccp fatura kesmeye çalışıyor 3- en kötüsü, incarna eve in gördüğü herhalde en kötü patch. O kadar uğraşı aur satmak için vermişler belli ki, işin kötüsü rezalet kahverengi bir kapıya bakmaya mecbur bırakılıyoruz. Bu kadar berbat bişi görmedim ben daha eve hayatım boyunca, tamam bug olur crash olur, oyuna giremeyiz, her gate de düşeriz ulen silahların çalışmadıgını bılıorm ben bı ara ama bu hepsınden kötü. Resmen kulak tıkadı herifler. o kadar sey varken su oyunda degısecek, gidip saçma sapan şeylere emek veriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Alternatih bir oyuna toplu geciş coğu sorunu cözer ama ne yazıkki bu oyunun alternetifiyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hatırlarsanız, aylar önce ardarda expansion yağarken artan lag yüzünden ortaya çıkan, boy boy başka yerlerde de haber olan aşırı lag rahatsızlığına CCP kısmen de olsa çare olmaya çalıştı ve hissedilir biçimde düzeldi savaşlar. Bu konuda da aşırı rahatsızlık ortaya çıkacak haliyle, hatta ccp nin göreceği en büyük isyan çıkabilir forumlarda. kızan şikayet eden ilgi konulara forumda yazı yazıp sayfaları çoğaltmaya katkı versin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çıktı zaten, baksana threadleree. ccp çıktı özür diledi zaten olaylarla ilgili, özür dileyende oyunu oynamayan tayfadan ( yani management falan filan ) ciddiye almaya başladılar. Hatta unsub etmeye çalıştığında gitme noldu pi var şu var bu var die bi reklam çıkıor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 O diilde DUST cikinca oyun iyice oynanmaz bi hal alicak. O zamana kadar keyfini surun. Artik keyif biraktiysa ccp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 megetege said: O diilde DUST cikinca oyun iyice oynanmaz bi hal alicak. O zamana kadar keyfini surun. Artik keyif biraktiysa ccp. neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çünkü senin server ın ile bağlantılı 2 nci bir server olacak. olay o noktada zaten kopacak. Bu oyunda 1 gemi ile alakalı tüm veriler eş zamanlı olarak aynı grid üzerindeki tüm oyunculara iletiliyor haliyle senin yörünge istasyonunu ele geçirmek için yaptığın her tür iş yerdeki adamları da o griddeki diğer oyunları da etkileyecek. Yerdeki adamlar sana planetery gun ile ateş açtığı zaman görürüm o grid üzerindeki adamların lag durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dust konusunda, çok etkilenmeyiz be mete. ne bileyim, biraz drama biraz qq, ama cq kadar olmaz. Yani bizim gameplayi etkilecek kadar ciddi birşey gibi gözükmüyor dust. Yukardan lazor atıcaz işte anca =) ignore da edebilirz onları. AMA CQ DELİRTTİ BENİ. ya bide hava yapıolar ulan repaer la niddy i aynı boyda yapmışınız nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben direkt kapattım CQ yü. rezil ötesi bir şey abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aynen abi ya ben böle rage olmadım şimdiye kadar bu oyunla ilgili, UNITED BROWN DOOR ALLIANCE diye değiştirelim bizim alliansın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cq ilk baktım biraz sonra kapadım direk gereksiz ve sistemi yoruyor bence, ayrıca virtual shop getirmeleri acaip kötü, bugün elbise satan yarın gemi, silah sp vb. satmayağı ne malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi malum değil adamlar dediler zaten satıcaz die =) ondan kopuyor bu fırtına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 e zaten satılıyoki yıl oldu. prayal isk almıyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 parayla high slot almıyoruz parayla xyz ozellıklerı daha ustun gemı alamıorz adamlar bunları getırmeyı dusunuolar +9 implantler falan bide parayla plex alıosun, plexi satıosun isk yapıosun. Yani başkasının isk'ini kullanıosun. isk miktarı bu bağlamda sabit. Şimdi direk para verip karşılığında ccp den isk alırsan,gemi alırsan olmayan isk üretilmiş oluyor ( ya da harcanan mineral vs. olmayan paraya gitmiş oluyor ) bu da enflasyona neden olur. Zaten bok gibi enflasyon var saçma sapan bountyler/plexler yüzünden bide bu çıkar başımıza. Hadi enflasyon ekonomi o kadar önemli deil başa çıkarızda diğer üstün özellikli eleman olayı berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Düşünsene Burntime gibi bir adam geldi maelstrom ile ama adamda 2 şer high-med-low slot + 5 kat güçlü mermi var. isterse 50 adam gelsin o adamı indiremez. Nerde kaldı strateji_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Hadi Plex ile SP almak olayı bir yere kadar masum. adam madenciye ihtiyacı vardır maksimum bilmem ne kadar SP alabilir 1 ayda dersin olayı bitirirsin. Ama gemi,mermi,slot, implant Eve nin mantığını bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar