Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çamaşır ipi bağlamışlar haskiye ya direwolflar türkiyede osla demek onların da kaderi bu olack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sahiplenmek isteyene ipi yanında hediye edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bekçi de sizin memleketten mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 onumu sahiplenecen abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tümevarım yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sitede mi yaşıyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yalıda mı yaşıyorsun gibi sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 akpye mi bastın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 zarara soktunuz beni gidip petshoptan ada gibi tasma aldırdım 30 liraya abv hepinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yalnız it çok iyiymiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 70lik isterken tasma parasıda istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 70lik işin geyiği abi istemiyom bişi sahibi çıkmazsa cidden gelsin götürsün ama tek şartım kontrol edicem sürekli adam gibi bakamayacaksa ve bakıcam diye gelip alırsa kavga bile çıkartırım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 önce en yakın hayvan barınağı ile konu ş kanka kayıp köpekleri sahipleri ilk oradan arıyor çünküm yakınlardan olmaya bilir de hayvan hani kaç nd r dışarıda belli değil bizim göztepeden çıkıp köprüden geçip de oraya gelmiş bile olaiblir benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi o nasıl bi typodur ya? gündür yazıcak adam ..... nd r dışarda yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Abi başlıktan şu nokta ve ünlemleri falan kaldırsak yaa? Çok kötü, ve so not paticik. Köpeği sevip bakıcak biri bulunur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 BabacumMostors said: önce en yakın hayvan barınağı ile konu ş kanka kayıp köpekleri sahipleri ilk oradan arıyor çünküm yakınlardan olmaya bilir de hayvan hani kaç nd r dışarıda belli değil bizim göztepeden çıkıp köprüden geçip de oraya gelmiş bile olaiblir benden söylemesi köprüden geçmemiştirde benim tahminim rusya tarafından bir gemiyle kaçak gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kanka köpeğe bir tas votka ver o zaman hayvan memleket hasreti çekiyordur, bir de üniforma fln verin bekçi köpeği olsun işi gücü olsun yazık çalışmaya gelmiş belli seni de abi bellemiş mulgear6 said: abi o nasıl bi typodur ya? gündür yazıcak adam ..... nd r dışarda yazıyo enter tuşu ü nün hemen yanında eheh elim kayıyor.. bir de a nın yanındaki caps e elim sık sık kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sokaktayim mesajlara bakmadimda biri su kermi koylusunu uyarsin lan, camasir ipini baglami canim hayvanin boynuna, keser o ipvhayvani yaziktir gunahtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tasma aldım lan yeni susun bi hatta sahibi çıkmazsa kendim beslemeyi düşünüyorum burda ofisin bahçesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Kermit şu ipi çıkartın artık bak cidden hayvana zarar vericen keser falan düzgün bir tasma takın ne bu köylü gibi iple mi gezicek hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o köpek öldü olm ip kesti boğazını bu başka köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çok güzel hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi herkes köpeğin güzelliğinden falan bahsetmiş de, o ip boynunu keser hayvanın gözden kaçmış sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 öldü ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 İp boynunu nasıl kesicek boynuna direkt bağlı değil ki, Tasmaya bağlamışlar. Hayvan boynuna cevire cevire ipi dolayıpta boğazını sıkacak dersek onu zaten halat ile daha kolay yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar