Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 zaman gazetesi bide dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 maklube güzel gibi be. neyse lan kapışmalayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 güzel tabi abi. tartışmasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Lancelion said: BloodyBeast said: seni şakirt :) ben de bursa'da yeşilırmak dersanesinin mensubuydum bi zamanlar.. once you go yeşilırmak, you can never go back tercih yaparken kıbrıs yazıcam diyince "belletmen"in gözlerinden aleş çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kısaca et-pilav + salata + yoğurt'un yerde çorap kokusu eşliğinde yenileni. mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 olsunlar mı olmasınlar mı deseler olsunlar derim. ülkede o kadar beyinsiz var ki, hiç değilse allahları olsun. onun için de çok hakaret etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 allah kendilerinin allahı olsa sorun değil de hocalarından efendilerinden duydukları allah olunca allahsız olmalarından çok daha zararlı bir hale gelebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 o kadar tehlikeli bi örgüt kesinlikle değil. sırf bi topluluğun içinde bulunmak için orda olan sürüyle insan var. atıyorum bi milyon şakirt var diyelim. yarın öbürgün çok büyük baskı gelse halktan filan 50bin kişi filan kalır. satar kaçarlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ezbere yaşayan adam her zaman tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 TheRiverBelow said: kısaca et-pilav + salata + yoğurt'un yerde çorap kokusu eşliğinde yenileni. mi? off. arada bi de gülsuyu kokusu ve ter kokusu karisimi. midem bulandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 halbuki nil yapsa bana maklube.. abiler olmadan başbaşa, yerde yesek. iki de mum yakarız hatta. arkaya da ilahiler açarız.. feyz dolu bi ortam olur. e inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 önce imam nikahi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 lan gidin msn e artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 e çok şükür onu yapmak şart dinimizde nur yüzlüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya korkutucu bi orgutlenme var bi el attilar mi 2 3 sene birakmiyolar pesini bi insan orta 3 de pilav gunune cagrlir mi ilk okul 5 te gittigi kursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dasaaa said: e çok şükür onu yapmak şart dinimizde nur yüzlüm. badem biyiklim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 benim kuzen şimdi nur cematinde takılıyo abi evinde falan kalıyo ama bana hiç ısrar edemiyo nedense napıyosun içkiye sigaraya devam mı diyo heee takılıyom öyle işte diyorum hadi inşallah abicim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 he valla bulaşdılar mı pis bulaşıyolarmış şehir değiştirsen bile öyle adamlar "naber hacı sohbete gelir misin" diye sokuluyolarmış hahah. zorlama yok ama psikolojik gerilim hat safhada lan call of cthulhu gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben yanımdan şakirt geçince görüntü bulanıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dasaaa said: halbuki nil yapsa bana maklube.. abiler olmadan başbaşa, yerde yesek. iki de mum yakarız hatta. arkaya da ilahiler açarız.. feyz dolu bi ortam olur. e inşallah Abi öyle değil o iş Nikahsız karşı cinsten 2 insan maklube sofrasına yanlarında kimse olmadan oturduklarında maklubenin ortasındaki iman anteni -görünmez tabi- yukarıdan iman power çekip sizleri çarpıyor. Nikahlı iseniz de yine yanlız kalmıyorsunuz, sonuçta nimet başında yanlız kalırsanız ayıp olur. Etrafınızda abiler ablalar, çikolatalar püskevitler spawn oluyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 benim matematik hocam fetocu insallah. ama severim. cok ekümenik'im. neye inandigi beni baglamiyo, bana formüllerini ögretsin, surelerini degil isisi hoca: 5. sayfaya geciyoruz insallah.... ben : amin. falan gibi muhabbetler dönmüyo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 matematik hocasının mutfakta işi ne? kıhkıhııhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bize her yer mutfak. herkes maklube.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 İnanç ve zekanın ters orantılı olduğu istatistiki bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar