Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 arap kültürü diyelim şuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: ha bi de can dündar bu konuda konuşacak son adam falan. o da zamanında tuttuğuna ittirmedi değil. öyle aşk şiirleri, romantik köşe yazıları yazmakla sadakat olmuyor. boğazda french in tadı bir başka her zaman. Konumuz sanki sadakat değildi de çocuklara cinsel olarak yetişkin muamelesi yapmaktı. Eğer 15 yaşında kıza bunu yapmışsa birşey demiyorum da onun dışında kimse erdem polisliği yapmasın. Adam sübyancılardan, tecavüzcülerden bahsetmiş, bütün çokeşliler şerefsizdir yaşasın monogami dememiş sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yalnz said: arap kültürü diyelim şuna... Arap kulturu ise bizi de Araplar mi uretti de aynisini yapiyoruz? 15- yasindaki kizi; 50 yasindaki adama verirler. tecavuz edilince tecavuzcusu ile evlendirip namuslarini kurtarirlar. koyde akrabasi tecavuz eder evlendiginde de kizlik zari yirtik diye ya kocasi oldurur ya da agabeyleri.. daha neler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yanliz araplardaki sübyancilikla biz veya her ülkede olabilecek bu tür olaylar bence farkli ele alinmali. Birinde karisindan baska kadin yüzü görmemis bildigin sapik moduna girmis bir adam(lar toplulugu), digerinde ise toplum olarak genelleme yapilmadan sucluya indirgenmis tekil hayvan türleri var. Anlatamadim sanirim, uzun cümle ben de cikamadim icinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: ha bi de can dündar bu konuda konuşacak son adam falan. o da zamanında tuttuğuna ittirmedi değil. öyle aşk şiirleri, romantik köşe yazıları yazmakla sadakat olmuyor. boğazda french in tadı bir başka her zaman. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Wispy said: Esh said: ha bi de can dündar bu konuda konuşacak son adam falan. o da zamanında tuttuğuna ittirmedi değil. öyle aşk şiirleri, romantik köşe yazıları yazmakla sadakat olmuyor. boğazda french in tadı bir başka her zaman. Konumuz sanki sadakat değildi de çocuklara cinsel olarak yetişkin muamelesi yapmaktı. Eğer 15 yaşında kıza bunu yapmışsa birşey demiyorum da onun dışında kimse erdem polisliği yapmasın. Adam sübyancılardan, tecavüzcülerden bahsetmiş, bütün çokeşliler şerefsizdir yaşasın monogami dememiş sonuçta. başka yazılarını da baz alarak yaptığım bir can dündar yorumu aslında o. öyle atıp tutuyo kadın erkek ilişkileri konusunda sürekli, gıcığıma gidiyor artık. insanların olduğundan farklı gözükme çabaları, yırtınmacaları beni benden alıyor. tek bir gerçek var dünyayı tarihten günümüze şekillendiren,hatta dilleri edebiyatı herşeyi şekillendiren; erkeğin beyni çükündedir, ister Balzac ol ister anzac beyini mantıkla çerçevelemediğin zaman etrafa paspartusuz spermler dağılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olay tabii ki çirkin, ama 13-14 yaşında kendi isteğiyle sekse başlayan kızlar da var Türkiye'de ve dünyanın heryerinde ve gayette mutlular hayatlarından. Yani onların da başına gelebilir bu tarz sorunlar, o kadar millete falan bağlamamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 su dursun kenarda Esh said: erkeğin beyni çükündedir, ister Balzac ol ister anzac beyini mantıkla çerçevelemediğin zaman etrafa paspartusuz spermler dağılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 insan doğası gereği 13-14te başlamak zorunda zaten. sadece bunu tarih boyunca yoksaymanın; şu anki tecavüzler ve bastrılımış cinsellik üzerinde büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 13-14 neye başlaması lazım ya şaka mı yapıyorsunuz. Bir oğlan daha 13-14te ancak erkekleşmeye başlıyor ki bu yaklaşık 2 sene sürüyor. İyice abarttınız artık oldu olacak 11 yaşında sevişelim sokaklarda nasılsa 13te sevişicez 2 sene tecrübe kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kendi tercih etmesi farklı zorla yaptırılması farklı ayrıca. nası bi savunma o ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 senin etrafındaki çocuklar 13-14 te bamya çüklü olabilirler abso. seçim sonuçları gibi şaşırtmasın, türkiye 500 kişilik facebook listelerinden ibaret değil. mesela sivasın dağlarındaki 13-14 yaşındaki erkeklerini gördün mü, ya da batmanın 13-14 yaşındaki kızlarını. 14 yaşındaki rebecca blacki gördün mü, ya da 15 yaşındaki lolitayı, bi gir bak eğlence bölümüne. beyinin çocuk olması hormonların da aynı şekilde olacağı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 barnacle said: kendi tercih etmesi farklı zorla yaptırılması farklı ayrıca. nası bi savunma o ya haha fiziki şiddetle yaptırılmaktan bahsetmiyorum farkettiysen. hormonların sana bişeyi zorla yaptırmasından bahsediyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben sana demedim tatara dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Beyni çocuk olduktan sonra isterse gelişimi bitmiş olsun ortaya çıkacak ilişki sadece sapıkça olur. Onun yerine git eşekle beraber ol daha akıllıca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 15 yaşında üreyebiliyor olmaları sevişmeleri gerekiyor anlamına gelmiyor. Doğada değiliz. Sıçarmışcasına çocuk yapıp doğaya salamıyoruz belgesellerdeki gibi. Seks hakkında elle tutulur bir şey bilmeyen, sekste korunma nedir bilmeyen ÇOCUKların seks yapmasını doğal karşılamak çok yanlış. Hele reşit olmuş biriyle bir çocuğun seks yapmasını savunmak hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 13 yaş, orta 2 ye geliyor herhalde Türkiye'de. tam karar veremedim tekrar düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "Tatar Ramazan" said: olay tabii ki çirkin, ama 13-14 yaşında kendi isteğiyle sekse başlayan kızlar da var Türkiye'de ve dünyanın heryerinde ve gayette mutlular hayatlarından. Yani onların da başına gelebilir bu tarz sorunlar, o kadar millete falan bağlamamak lazım bence. Ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 14-15 yaş cok hafife alıncak bir yaş değil lise çağı oluyor tam sevişme kovalamanın gözleri kararttıgı zamanlar ben hatırlıyorum bizim dönemden hamile kalanda vardı.evlenip giden de vardı.istanbulun göbeği yani yer mekan farketmiyor bizde o zaman yaşımız ufak sevişmeyelim diye düşünmüyorduk.anamı babamı evden postlasamda onu bunu çağırsam tek derdimdi ha tecavuz ayrı bir olay tabi.ama bu yaşlarda gayet normalleşti cinsellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sotto said: "Tatar Ramazan" said: olay tabii ki çirkin, ama 13-14 yaşında kendi isteğiyle sekse başlayan kızlar da var Türkiye'de ve dünyanın heryerinde ve gayette mutlular hayatlarından. Yani onların da başına gelebilir bu tarz sorunlar, o kadar millete falan bağlamamak lazım bence. Ne alakası var? gayet alakası var, o yaşlarda olupta kendi yaşıtı veya 20-25 yaşında erkeklerle bile kendi isteğiyle yatan kızlar da var Türkiye'de de dünyada da, yani herkes Türk milleti öküzdür diyip durmuş başlıkta ama zorla evlendirmeler dışında da var bu tarz ufak kızlarla birlikte olunma durumları dünyanın heryerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 13-14 beyler şaçmalamayın ya daha hormonların yeni ponpalanmaya başladığı bir yaş. Evet sevişebilir ve sevişmekde isteyebilir buna itirazı olan zaten yok. Sorun bu yaştaki ilişkinin sağlıklı olup olmayacağı yoksa zorlarsan 11 yaşında da başarıyla işini bitiren çocuk bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 13-14 yasındaki kız da gidip 25 yasındakiyle demiyoruz. buna da normal demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 15 yaşındaki çocuğun cinselliği varda 15 yaşına gelince çocuk hemen seks yapıcak diye bişey yok yanlız. bunun daha mastürbasyonu var, keşfi var. Rahat bi iki sene öle takılmalı çocuk. Görüyoruz genç yaşta seks yapıp kazalara uğrayıp hayatlarını mahvedenleri, karıya gidip psikolojisi bozulanları... Hani yok yani aa bu ülkenin gerçeği diyerek bunu has gerçek kabul edemezsiniz. Bunun bir yaş sınırı vardır, 18'dir. Gerçi hoş 40 yaşına gelip korunma nedir bilmeyen veya takmayan insanlar var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 18e gelmeden seks yapmak yasak mı? ya da neye göre 18? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kanuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar