liberal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 40 kişi ölmüş, 8 de yaralı varmış. Reporting live via NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 rusya'ya acırım işte... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 putin reis yine kimleri elemiş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 angut angut espriler yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ecel bu sonuçta.. nerde ne zaman cıkacak belli değil neyse günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://assets.nydailynews.com/img/2009/08/06/gal_vaca_vladimir-putin_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gereksiz mesajları gizledim. Tu-134 müş düşen.. adamların sanayi daha da bi iyileşse de şu tupolevlerden kurtulsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ilginçtir. uçaklar paso landing durumunda, ils approach sırasında düşmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 detaylı link varsa atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://news.google.com/news/search?aq=f&pz=1&cf=all&ned=us&hl=en&q=plane+russia+crash&btnmeta_news_search=Search+News Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi yandan da hakkarideki komando birliğine saldırdılar http://sondakika.com/haber-komando-taburu-na-roketatarli-saldiri-2813376/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 googlenewsı yeni öğrendim wasted youth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 olay yeni yaw.. 40dk falan önce girmiş benim baktığım yerler haberi. kesin daha detaylı verecek yer olur diye google news verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 final approachta mı düşmüş pilota bi şey olmuştur muhtemelen düşmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tupolev abi, olur onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Rusya'da bugün bir kadın pasaport ve bilet olmadan uçağa binmeyi başarmış. O derece bir güvenlik açığı çıkmış havaalanlarında. Üzerine bir de bu olay. Rus havacılığı için kara gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aket-Atum said: Rusya'da bugün bir kadın pasaport ve bilet olmadan uçağa binmeyi başarmış. O derece bir güvenlik açığı çıkmış havaalanlarında. Üzerine bir de bu olay. Rus havacılığı için kara gün. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aket-Atum said: Rusya'da bugün bir kadın pasaport ve bilet olmadan uçağa binmeyi başarmış. O derece bir güvenlik açığı çıkmış havaalanlarında. Üzerine bir de bu olay. Rus havacılığı için kara gün. rus havacilik sektorunde calisiyor olmak istemezdim bugun http://images.cheezburger.com/completestore/2009/7/11/128918243836451624.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sdffıfıf bişi olmaz abi. rus ayrı bi kafa. geçen sene* domodedovo havaalanında intihar saldırısı olmuştu hatırlarsınız. berbat bi güvenlikten bahsediliyordu, terörist saldırı sonrası "güya" güvenlik aşırı arttırılmıştı. geçen gün olay yine domodedovo'da oldu yanılmıyorsam. putin falan sağlam tırt abi bu konularda. rus halkını kökten değiştirmen lazım bu olaylar için. o da imkansız gibi huh? *geçen sene olsa iyi. 6ay önceymiş sdfsdf ocak ayıymış daha! ehehehehahha daha da komikleşti yalnız google'da domodedovo haberlerine bakınca "Staff at Domodedovo Airport have been charged with stealing passengers’ luggage." ÜBER GÜVENLİK MEDVEDEF! ÇOGİYİ İŞLER BAŞARMIŞIN LA BUTİN! yok abi, adam halkı mı değiştirsin. değiştirecek gücü olsa ve değiştirse zaten kendileri seçilemez hiçbi şekilde. bi de o var. eahah gülüyorum ya bu gibi olaylara. mesela bugün örtmenlerin eylemi vardı, "yerleştirilemedik!!" diye ağlıyorlardı. "yapma yaa" diyip güldüm bolbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: gereksiz mesajları gizledim. Tu-134 müş düşen.. adamların sanayi daha da bi iyileşse de şu tupolevlerden kurtulsalar. Benim bildiğim en güvenli uçaklardan birisi tu134ler. Ama gürültüden dolayı hizmetten kaldırılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar