Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Selamlar, En uygun bolum burasi heralde, efendim ben simdi omuz - dirsek arasina dovme yaptiracagim. 15-16 yasindayken kollarim goril kolu gibiydi vucut calismasi sebebiyle, son 7 yilda hicbisey yapmayinca indiler tabi. hala eskinin kalintisi var ama oyle incecik degiller. son bikac haftadir tekrar duzene oturttum body isini, bi 6 aya falan belli olcak sekilde siserler tekrar heralde. durum buyken, sizce simdi dovme yaptirirsam kol sekli degisince bok olurlar mi? sonucta oyle steroid falan kullanmicam yani jax kolu olucak hali yok, ama simdiye gore sisecekler. renk gider mi, genisler mi falan filan. beklemek mi daha iyi olur yani ozet olarak scskib edit: 2 yerde dogme yazmisim onlari duzelttim, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şekli bozulur bence. gerçi çok ince değil diyorsun. yani çok fazla şişmicekse kolların bozulmayabilir de. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 askerde sorun olur kanka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ilke yuh türkçeyi unutmuşsun döğme ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kan ve gul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Döğme pilavı var hatay civarında,buğdaydan yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ah be abi.. fistan gibi bişi diyip, "kaslanmasını bilmem ama sakın yazılı bişi yaptırtma, şekil, sembol, ejderha falan yaptırt yoksa onli god can judgi may" falan yazılabilir diyecektim. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 önce kas yap sonra dövme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abdest tutmuyor abi günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Fistan said: ilke yuh türkçeyi unutmuşsun döğme ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 benim kolum da gayet yumurta gibi bir kas mevcut çalışılmışken yaptırdım dövmeyi, 70 kiloydum,şimdi 88 kiloyum dövmenin genelinde bir gariplik değişme bozulma yok. ama içinde böyle çok yakından bakınca belli olan minik ince detaylı yerlerdeki boyalar biraz gitmiş durumda. böyle çok ince detaylı dövme yaptıracaksan bekle. ama tribal falan ya da kuru kafadan geçen kobranın ağzında zippo falan yaptırıcaksan yap gitsin hiç bozulmaz. bir de benim gibi 18 kiloluk bir genişleme olup olmayacagından da yola çıkabilirsin. ps: bu dövmeden sonraki 18 kiloyu alma işlemi 5 senede oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 daha ne genislicek fici gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dövme çok hafif genişliyor sadece, renkler aynı bende, kol genişledikçe dövmede haliylen büyüyor ama anca dev gibi kolların olursa kötüleşir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 isin sirri ne kadar buyuyeceginde sakli ahahah :D abi jax kolu olmayacak diyosun.. o zaman go go.. ama mevsim olarak gicik bir zaman, yaz sonunda rahat rahat yaptirsana :D eziyet cekmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bozulma olabilir, kas yaparken bazen damarlar çıkabiliyor bu bile bozabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk önce şişsin sonra yaptır dövmenin şekli değişebilir, genişleyebilir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kolların kücükken yaptır daha az para verirsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bişey olmaz 10-15 santime kadar tolere ediyomuş bende sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ne döğmesi yaptırıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bozulduğunu, duymuştum. 6 ay bekle nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar