Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kas ve dovme

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
En uygun bolum burasi heralde, efendim ben simdi omuz - dirsek arasina dovme yaptiracagim. 15-16 yasindayken kollarim goril kolu gibiydi vucut calismasi sebebiyle, son 7 yilda hicbisey yapmayinca indiler tabi. hala eskinin kalintisi var ama oyle incecik degiller.
son bikac haftadir tekrar duzene oturttum body isini, bi 6 aya falan belli olcak sekilde siserler tekrar heralde. durum buyken, sizce simdi dovme yaptirirsam kol sekli degisince bok olurlar mi? sonucta oyle steroid falan kullanmicam yani jax kolu olucak hali yok, ama simdiye gore sisecekler. renk gider mi, genisler mi falan filan. beklemek mi daha iyi olur yani ozet olarak

scskib

edit: 2 yerde dogme yazmisim onlari duzelttim, sori
Sosyal ağlarda paylaş

benim kolum da gayet yumurta gibi bir kas mevcut çalışılmışken yaptırdım dövmeyi, 70 kiloydum,şimdi 88 kiloyum
dövmenin genelinde bir gariplik değişme bozulma yok. ama içinde böyle çok yakından bakınca belli olan minik ince detaylı yerlerdeki boyalar biraz gitmiş durumda. böyle çok ince detaylı dövme yaptıracaksan bekle. ama tribal falan ya da kuru kafadan geçen kobranın ağzında zippo falan yaptırıcaksan yap gitsin hiç bozulmaz. bir de benim gibi 18 kiloluk bir genişleme olup olmayacagından da yola çıkabilirsin.
ps: bu dövmeden sonraki 18 kiloyu alma işlemi 5 senede oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...