reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mesela index.html var localda, serverdada var bunun aynisi ben upload ederken eger dosya icerikleri arasinda fark varsa bana hopp bilader, bak 32. satir ile 45. satirda sapmalar var ona gore bi hatirlatiyim ne degistirdigini diyerekten samimi mesajlar verecek bi ftp client var midir? filezilla kullaniyorum bu arada yok sanirim bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 nasil yapacak ki oyle birseyi? onu yapabilmek icin once dosyayi indirmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 aynen dosyayi indirecek mesela temp bi yere ondan sonra vurucak kirbaci, bakicak local ile ne farklar var. cunku bazen sole bisi oluyo, bazi elemanlar ole bi degisiklik yapiyoki dosyada dosya boyutu degismiyo ama dosya aslinda benimkinden farkli sonra ben zannediyorum ftp de olan en son benim dokundugum dosya pat ustune yaziyorum aradaki degisiklikler kayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dosyanin tepesine, ben bunu su tarihte soyle degistridim diye yaziverseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 modified date vardir zaten. sizin istediginiz subversion filan olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tortoise svn var tam istediğin işi yapıyor. Ayrıca, Satır söyle böyle degilde. senkron yapıp değilen dosyaları bulan programlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yok modify date fln kafa karistiriyo, yaw mesela adam ben dosyaya dokunduktan sonra aliyo bunu member = 10; yerine member = 01; yaziyo kodda sonra bunu upload ediyo, tabi modified date fln degisiyo ama ben ne bilim hangi saatte ne degisti. simdi bende buna 2 satir ekliyom upload edicem o sirada compare yapsin iste gostersin hangi line da ne olmus. cok bisi mi istiyom ben beah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 4Ever said: tortoise svn var tam istediğin işi yapıyor. Ayrıca, Satır söyle böyle degilde. senkron yapıp değilen dosyaları bulan programlar mevcut. hmm bakiyim buna ftp upload/download olayimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 SVN işte aradığın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 svn demeye gelmiştim ama demişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 git de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 cvs de olabilir (iyice karissin kafasi. ehah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Tortoise SVN, Notepad++ ve Tortoise SVN plugin'i. Sonrası dif almaya bakar ki onun da kısayolu alt+b hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kaplumba isime yaramadi malesef tfs ile hallettim isimi fircala disleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dreamweaver yapıyo bu senkron işini, ama yeni eski olayına göre bakıyo yani, bişeyi güncelleyince günceli atıyo remote a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 evet onu filezillada cok guzel yapiyo aslinda ama dosya icerigi kontrol etse, evlatlik alicam veledi ama bak iste onu yapmiyo. neseki minikyazilim kurtardi bizi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar