Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 beynimdeki kilcal damarlar köreldi su MS yüzünden. efendim simdi olay söyle elimizde bir Team System Web Access var. Buraya Web Browse üzerinden kullanici adi ve Sifrem ile baglanabiliyorum. Bütün source görebiliyorum istersem download edebiliyorum. Buraya kadar sorun yok. Ama öyle tek tek olmuyor bütün source indirmek ve incelemem lazim. Bunun icin Team Explorer(visual studio full degil, sadece team explorer) kurdum lakin bir türlü baglanamadim. Ne yaptiysam olmadi hep 404 hatasi aliyorum. nasil indirim ben tüm sourceu. TFS 2010 igrenc bisiy mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bir kisi cevap yazmamis nasil kirildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yaptığın şeye yabancıyım ben şahsen. VS Team Studio'm vardı benim yüklü olan üstüne explorer kurduydum. Sonra serverı ekledim workspacemi belirttim ondan sonra istediğim gibi dosyalar üzerinde işlem yapabiliyordum... Team explorerin system requirementsinde yazıyodur belki bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 muhtemelen tfs server url'ini yanlış veriyorsun. 404 (file not found) dediğine göre.. port'unun falan erişilebilir olduğunu kontrol et istersen. bir de server içinde project collection'a erişmelisin. project url'i falan denemiyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 server tarafinda problemo olabilir; bide visual web express kur bence daha ii manage edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar