smrnoff Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Midenin üst kısmından başlayıp kalbe giden yollarda inlemeye yol açan bir ağrı yaratan o malum açlık sancısı vardır ya.Miden gurul gurul olur.Tokum abi tokum ama yinede ağrıyor.Çıkarmaya kadar götürdük işi.Acile kaçıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gazdır gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 reflü baslangici olabilir. bende öle baslamisti. gecti neeseki hap kullaninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tuvelete git otur az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 helva kavur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 reflu o gastroenteroloji yolları taştan. endoskopiye de hazirlikli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 senko said: reflu o gastroenteroloji yolları taştan. endoskopiye de hazirlikli ol. Reflü endoskopisiz de belli oluyor. Hazırlıklı ol tabii ayrı. Daha kötüsü: Bana da böyle dedilerdi zamanında, sonra safra kesemi aldırmak zorunda kaldım. Ona da hazırlıklı ol bari asdsafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bana da reflü demişlerdi diyabet çıktı.. asdfasfasfdzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sesu taş mı çıktı safranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bok cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jBLKDxr32sQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sesu said: senko said: reflu o gastroenteroloji yolları taştan. endoskopiye de hazirlikli ol. Reflü endoskopisiz de belli oluyor. Hazırlıklı ol tabii ayrı. Daha kötüsü: Bana da böyle dedilerdi zamanında, sonra safra kesemi aldırmak zorunda kaldım. Ona da hazırlıklı ol bari asdsafg. reflü endoskopi ile belirlenemez ama, doktora gidip böörüm aciyor dohktor bey dediklerinde dayiyorlar hortumu agzina agzina ondan dedim. reflü'nün belirlenmesinde baska testler uygulaniyor, phmetri, manometri, baryum grafisi gibi yöntemler var. endoskopi ile anca mide kapakçığında anomali varsa veya barret özafagusu sendromu varsa onlar görülebilir. reflü ile yeni tanişan adamda da barrett özefagusu olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Niye gurur yaptın ki olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ahah öyle gibi olmuş hakketen, ayar verir gibi olmuş sanki lakin öyle bir niyetim yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gazın gelmiş GAKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Hortum mortum dayamadılar.Gastritmiş.İlaç yazıp yolladı.Ha bi de serum yedim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oha nie serum dayadilar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 inme gelmiş sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ağrım var diye dayadılar.kafam hafiften güzel şu an. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Llama said: sesu taş mı çıktı safranda İvit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 metsil yada rennie em. geçen hafta bende bi kalp sıkışması.. dedim herhalde buraya kadarmış. Sonra meğer mide fenaymış, geğire geğire hayata döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar