Gokberk07 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bnde iran kedisi var gecenlerde tiras ettirdim ve yikattim ondan beridir hasta hergun veterinerdeyiz antibiyotik kullaniyoruz, surup iciyo ama duzelme yok kafasini yana yatirip saatlerce uyuyo gozlerinin ici hep simsiyah azcik vicdani olan yardim etsin nolur ona bisi olursa cok uzulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 biz nasıl yardım edelim. farklı veterinere göstermeyi dene. umarım birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 başın sağolsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Frantic asdasdasdasdas.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 adam moral bozmuş direkt sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 depresyona girmiş bence kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi hayvanın dogasında olmayan şeyler yapıyorsunuz sonra neden boyle oldu ? traş olan kedi gordunmu sokakta ? veya yıkanan :) hakikaten pskolojik olabilir , aklıma şey geldi böyle minik yünlü bisey veya o tarz çıplak hissettirmeyecek bisey giydirsenize belki ise yarayabilir. dipnot , veteriner degilim mühendisim yorumlar sacma geldıyse kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bazen 3-4 kez tekrarlaman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Belki adamın verdiği yatıştırıcı/uyuşturucu alerjik bi reaksion yapmış olabilir. Kaç gün geçti aradan? Bende iran-çinçilayı traş edince 2-3 gün kendine gelemiyordu hayvan. Ölü gibi yatıyordu. Hatta annem kaç defa öldü diye şoka girecekti. Demem o ki bu verdikleri yatıştırıcılar fln çok etkiliyor azcık vermelerine rağmen. Ha bi de 1-2 haftalık bunalım dönemi var tüyler kesinlince. Hayvan resmen ortalığa çıkmaya utanıyor o halde, saklanıyor sürekli. Sonra cesaretini toplayıp boy gösteriyor. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 biz nası yardım edelim yahu veteriner varken ayrıca traş ediceksen niye iran kedisi beslersin ey insanoglu kedi traş edilir mi lan ha bi kadın vardı tvde gördüydüm.3-4 tane iran kedisi var.traş edip tüylerinden çanta yapıp satıyor manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Llama said: depresyona girmiş bence kedi geçer bi süre sonra tüylerden dolayı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 fixmen said: Ha bi de 1-2 haftalık bunalım dönemi var tüyler kesinlince. Hayvan resmen ortalığa çıkmaya utanıyor o halde, saklanıyor sürekli. ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Donanımhaberdeki 15 yaşındaki çocukların açtığı başlıklara benzemiş, bi de büyük harflerle yazsaymış tammış. LÜTFEN ACİL YARIM EDÜNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 aci cektirme daha fazla sokaga sal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 said: hergun veterinerdeyiz antibiyotik kullaniyoruz veteriner sana da mi bakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Hoca dururmu? Yapıştırmış cevabı! Sen ..... deyken sanadamı .......... lar! Fill in the blanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ölmeyi hak etmiş bence kediyi sıfıra vurduracak bir sahibe yamandığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kedi tıraş olmaz diye bişey mi var. gayet de yaza doğru yapılıyor böyle işlemler. fazla anestezi olmaması şartı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi iran kedileri zaten çirkin bişey traş olunca hiç bakılmıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hayvanlarından bahsederken 1.çoğul şahıs ile konuşan insanlar... sevmiyorum sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kedi traş ettirilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alt tarafı yardım istemiş millet saçma sapan makaraya vuruyor gereksiz!! hala iyileşmediyse veterineri değiştirin bence ve şurup pek yararlı olmaz antibiyotik hap vermeliydi.zaten yıkamak iyi değil her gün tarasanız yeter!merak ettim durumu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 said: şurup pek yararlı olmaz antibiyotik hap vermeliydi Veteriner hekim misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 en güzeli iğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar