Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humus + salam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam yarın koşucam direk markete :) hehe gece gece okudum zaten salamla besleiodum resmen yeni bi tad örenmenin verdii heyecan war şimdi bende :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
humus soğuk da yenir, ısıtılınca (hatta kiremitte humus yapılırsa) da çok leziz olur.

ayrıca humus'u bilmeyenleri kınadım :-P
en yakın zamanda, humus veren bir lokantaya gidip deneyin.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 05:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
babam yeni bir yemek icat etti :) sıkıntıdan.. böle dometesi oyup tahrip etmeden tabi içine taşacak şekilde peynir koyuyor onu fırınlıyor mükemmel bişey oluyor ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
hazır tembel yemeklerinden söz açılmışken bunu yazmamak olmaz
yalancı pizza isimli bi yemek ehe
ekmeği dilimliosun
üstüne kaşar + kırmızı biber + sucuk
at fırına
süper bişiydir tavsiye ederim :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
ulan annem yapıyor be onu!

evet annem tembeldir yemek konusunda..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 18 Eylül 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
adam resmi print edip onu yiyecek belki :p

Oba bi de saman kağıtsa varya kalorisi yok denecek kadar az.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
karadeniz pidecisinin duvarindaki bir haber
pide pizzayi dover (siir gibi oldu lan)

enerji yiyecegi

muz dilimlenir, ustune kasik kasik ba, findik kirigi, fistik ezmesi, varsa cikolata soso, damla cikolata, antep fistigi boole duvara tirmandiricak hersey konur, cilek falan da koy hatta
koy koy
ye sonra
kis gelsin de yapiyim bol bol
velakin
duvara tirmandirir
sivilceleri azdirir[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
aklıma şey geldi.
lavaş üzerine döner, üzerine pekmez, üzerine şeker, koyup yiyorsun, boluda bir hotelin lokantasında yapıyordu bu yemeği adamlar...
Mesaj tarihi:
pekmez üzerine şeker falza tatlı kaçmazmı biraz?

vala birazdaha ulaşılmsı kolay şeyler var meselaaa

istanbul,taksim:
bambi büfede puf puf pidenin içine bol kokorec koyuyolar üstüne kaşar peyniri eritiyolar,yanında ballı muzlu süt çok ii gider tavsiye derim

biraz aşşaıda caddede sağ tarafta afacan vardır,ev yemekeri zaten çok iyidirde kaşarlı iskender kebap yaparlar

hem ucuz hemde çok lezzetlidir tavsiye derim,yanında afacanın zey,nyağlı dolmalarının tadın derim çok başarlı[signature][hline]Friend is a four letter word...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 Eylül 2004 09:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abı humus dehseet bısı yane marketlerde toz halınde wardır
ona sıcak su ekleyıp karıstırınca oluo (hazırı)
ustunede bogle ezme gıbı oluo bı tabaga yayıyosun ustune maydanoz, pul bıber zeytınyagı koyuyosun we 3 ekmekle yıyosun sakınha aa kasık we catal kullanmak yok hmmm hmdhsb cok gusel oluo ama bız cok cok acıktıgımızda kasıkla yıyoduk bakın deneyın ogle cok yıyınce dokunuo ama ekmekle supper oluo mersınde adettır humus yemek ıst da da marketlerde wardı gormustum[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
bıde salam+tulum peynırı gerısı bosssss. . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam, humusu çukur tabak gibi bir şekil yaparlardı, ortasındaki çukurluğa zeytin yağı koyarlardı, kenarlara da, zeytin koyarlardı.

Güzel olurdu Antakya'nın humus'u ehe, belki yanındaki ekmekten, belki havasından, belki de aşçıların maharetinden bilemiycem, ama Ankara'da yapılan humuslar o kadar leziz olmuyor :D

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 19 Eylül 2004 08:57 tarihinde demiş ki:
karadeniz pidecisinin duvarindaki bir haber
pide pizzayi dover (siir gibi oldu lan)

enerji yiyecegi

muz dilimlenir, ustune kasik kasik ba, findik kirigi, fistik ezmesi, varsa cikolata soso, damla cikolata, antep fistigi boole duvara tirmandiricak hersey konur, cilek falan da koy hatta
koy koy
ye sonra
kis gelsin de yapiyim bol bol
velakin
duvara tirmandirir
sivilceleri azdirir

Abi birde onun yanına kaymak koyarsın,muzu kaymağa banıp yersin.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
  • Yeni Oluştur...