Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humus + salam

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Birisi yazmış bende yazam
belki yiyebiliceğiniz en lezzetli şeylerden birisidir
1 hindi salamı alınır (paalı len bu) arasına bolca humus doldurulur ve sigara böreği gibi sarılıp düzgün dursun diye tepesine kürdan sokulur

bunu bi parti gibi bir yerde yaparsanız 15 saniyede falan tükeniyor denedim ben bunu inanılmaz bişi:)
ama malzemeleri pahalı sayılır çok çıkmıyor yani[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın titleını humuslu salam olarak değiştirmeyi talep ediyorum veya alternatif olarak hindide yazabilirsiniz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 18 Eylül 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
Humus ne ya?
Benım bıldıgım humus toprakta ki bişey

Bende onu soracaktım tam..Valla chem yer herelde toprak falan :-Pmaşallah bak tosun mübarek yaramış humus :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 18 Eylül 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ee nohutu ezicez sonra?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Eylül 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o ne oyle salamlı falan ya .
Alın rakıyı koyun yanına beyaz peynir ,bak nasıl tükeniyor partylerde de ,5 saniye sürmiyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

hazır humus satılıo mu yada yapılışı nası ya canımı istettinis hulen..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...