Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gecenin ilerleyen saatlerinde başka şeyler eklendi sandım bak
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 birisi harbiden sleepassault denemesinde bulunmuş anlaşılan
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 profile gerek yoktu ya dartanianı bilmeyen mi var Bi ara inner_chaos mu ne bi tip vardı onun ikizi işte
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hakkaten resimde bir şey yoktu, tolga da ayıp etti yani baya saçmaladı. yakışmadı kankama sdfsdf
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 usta gazetecilik örneği sergilenmiş topikte
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ben resmi göremedim konuyu tamamen kaçırdım ona çok üzüldüm.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Red said: abi kızın gizli tuvalet çekimi konmuş muamelesi yapıldı sadece uyurken yandan bi resmi.daha sonra başka resim kondu mu bilmiyorum. ulan nasıl yok, kızın bluzu falan sıyrılmış uyurken, saçları falan dağılmıştı görmediniz herhalde fotoğrafları troll timinde olsam da olayı şiddetle kınıyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Of ya akşam simidi gibi olmuş kız desene, gitti namusu :(
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Uyanık olsa ve fotoğraf çektirse facebook'a koymak bir yana, fotoğraf makinasını elimden kapıp anında sildirecek bir fotoğraftı bence
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 "roket adam" said: kızın bluzu falan sıyrılmış uyurken, saçları falan dağılmıştı. bunu gören paspaturun erkekliği daha da sertleşti. adeta tavanı gösterir olmuştu. fotoğraf makinası artık kucağına sığmıyordu. mola yerine varana kadar dakikalar geçmek bilmedi. ancak bir ömür gibi gelen bu süre nihayetinde bitti ve otobüs, yolcularını hafifçe çalkalayarak mola yerine girdi. paspatur tedirginleşmişti; neyseki ne otobüsün sarsıntısı, ne de mola yerinin TEREYAĞLI GÖZLEME yazan çirkin tabelası kızı uyandırmaya yetememişti. sanki kız prensinin demirden asasıyla kutsanarak yüz yıllık uykusundan uyandırılmayı bekler gibi uyuyordu. dışarıda ise bambaşka bir telaş vardı, muavinler zaman kaybetmeden hortumlarını çıkarmış, berrak sular ve fırçalarla otobüsü yıkamaya koyulmuşlardı, çünkü otobüs de onların ekmek teknesi, bebekleriydi. camlara püsküren su damlacıkları, adeta bir lars von trier filmi gibi ağır çekimde serinletiyordu otobüsü. bir iki metre uzaklıkta, hortumun ucu sıkılarak tazyiği artırılan bu ab-ı hayat damlacıkları, adeta birbirleriyle yarışıyordu otobüsü bir an önce ıslatabilmek için. insan vücudu, aslında çok muhteşem bir varlıktır, en zor durumlarda, akıl almaz sınırlarda doğaüstü denebilecek zorlukların üstesinden gelebilir. bu tantral ambians da paspaturu daha da heyecanlandırmıştı, billûrlarındaki kan basıncı Blaise Pascal'ın bile ölçemeyeceği boyutlara ulaşmıştı artık. dışarı çıktı, otobüsü yıkayan Dartanian'a döndü, pantolonunu indirdi ve, "ABİ Bİ ÜÇÜNCÜ GELSE DE SINIFTA TOPLU MASTÜRBASYON YAPSAK" dedi.
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 forumdaki izmirliler yine başrolde. /drama
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ya bursalılar başrolde olsaydı?
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 otobüste uyuyan erkek olurdu ve muhtemelen dayısıyla öpüşürkenki fotosu konurdu buraya.
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bursalı 1 tane yok mu ya sigıl?
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dayı yerine damacana koyabiliriz. dayısının damacanası
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 alın beyler repimi isterim, otobüste uyuyan gız uyuyan güzel http://subi.milliyet.com.tr/MilliyetMizah/600xMax/2010/07/09/Uyuyan_guzel_4f240.jpg
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ben de bursalı sayılırım ama karı gibi utanmıyorum düzgün olduğum için.
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu mevzular hangi topikte oldu link verin allahsızlar
Öne çıkan mesajlar