BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gozlugu tutan sey lan iste carcevenin kulaga uzanan kisimlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Onlar standart oluyor zaten wayfarer modellerinde de. Lens boyutu değişebiliyor. 54-18 boyutları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 valla ben denedim kulaklara olan uzaklıkta sıkıntı yoktu. bende farklı bir modeli var ray-ban'ın. baktım kenarlarında yazmıyor bunun mesafe seysi. yazsaydı onu referans al dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 guzelmis gozluk 0 ı kac para bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 250-300 arasında değişiyor en ucuzları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Güncel hala >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi geçen sene o fiyata aldık biz zaten aynısını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 150 okuturum ama sapları arası bi cm cinsinden uzaklığı söylermisin? (açık kısmını değil, cam kısmının yani üstten ölcebiliosun saplar arasını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Arkadaşlar sattım gözlüğü yaklaşık 1 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar