bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 şimdi ben bugün yeni bir karakter açtım. dwarf warrior. lvl 19 oldum halen thelselmardayım. buradan beni yönlendirme questi de vermedi. verdiği yer thelselmar'ın en doğusu oradaki tüm questler de yeşil. buradan nereye devam edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Kafana göre bir capital'a gidip hero's boardlara bak? Hero's call görevleri oluyor illa lvlına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Boynuz kulağı geçmiş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu işler böyle. Hey gidi vimpir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 asdasd napiim ben de öyle geçtim başka şehirlere yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 artizlik yapmayın lan adam yeni baslamıs belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 deadwoll said: Bu işler böyle. Hey gidi vimpir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben wowhead den zones a girip harita levellerine bakıp gidiyordum. Gerçi onlarca karakter kasınca ezberledim bütün q ları mekanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bedrifil said: şimdi ben bugün yeni bir karakter açtım. dwarf warrior. lvl 19 oldum halen thelselmardayım. buradan beni yönlendirme questi de vermedi. verdiği yer thelselmar'ın en doğusu oradaki tüm questler de yeşil. buradan nereye devam edeyim? Random Dungeon Finder'dan, 1 - 2 dungeon yap. L20 - L21 olunca, Ironforge'da quest tahtasından (!) yeni zone questleri açılacak zaten. DAĞILIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar