Loxias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ben 2 beleş oyunu yeni indirdim de bu plus ı nasıl aktif ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 gir store a welcome back hedesi var ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 türk acc lerde yok sanırım plus ?. bi de ben bi oyun indirdim welcome sayfasına girince bi cacık çıkmıyo bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tr psn'de yok plus.welcome back paketi için,account management'dan diğer beleş oyun hakkını kullanabilirsin,service list kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu beles 2oyunu indirmenin suresi varmi dun aktif ettik ama download etmedik.yada soyle sorayim soruyu oyunlari simdi indirdim diyelim benim makinayi satip slim alma niyetim var eski makinadan silip sattiktan sonra yeni makina alirsam oyunlari onada indirebiliyormuyum? yoksa sadece birkez mi indirilebiliyor bu oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Welcome back pack'in başlangıc tarihinden itibaren 1 ay süreniz var oyunları "almak" için. İndirmek için zaman sınırlaması yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinanc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ajmet said: bu beles 2oyunu indirmenin suresi varmi dun aktif ettik ama download etmedik.yada soyle sorayim soruyu oyunlari simdi indirdim diyelim benim makinayi satip slim alma niyetim var eski makinadan silip sattiktan sonra yeni makina alirsam oyunlari onada indirebiliyormuyum? yoksa sadece birkez mi indirilebiliyor bu oyunlar. 1 kere satin alinca, tekrar indirebiliyorsun, zaman kısıtlaması olmaksızın. Hesabına ilişiklendiriliyor satın aldıgın tüm içerik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar