roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Cidden son noktaya geldik artık, yapın bir güzellik, eşe dosta duyurun, ufak bir iş var zaten. Para dürüm hambörgır rus hiç fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 YETER AĞLADIĞIN PARASINI BEN VEREYİM TUT ŞU ADAMI denmediyse demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 www.freelancer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Abi parasını veriyorum zaten, para kısmını aştım artık. Rentacoder/vworker'a ilan verdim, BİR tane geri dönüş oldu o da hintli bi lavuk, saati 20 dolarmış, install uninstall dahil maksimum yarım saat sürecek iş, dedim tamam bi saat sürer mi, yok o paraya yapmam dedi kaçtı. Ne kadar istiyorsun dedim teklif de vermedi it. Fiverr'da 8 kişiye yazdım, bir tanesi geri döndü, o da cevap vermedi işi gördükten sonra allah belasını versin. Lanet olsun arkadaş. Tamam hallederiz diyen kafamı kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paticik formatını aşmamak için sözlükten paylaşmış idim duygularımı http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23925772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 fiyatı yüksek yazacaksın abi madem bıçak kemiğe dayandı 1000 DOLLARS IN ADVANCE falan dieksin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 goldbären said: 1000 DOLLARS IN ADVANCE http://www.youtube.com/watch?v=1CRxfyjtt2o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sen 1 saat yuz dolar verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 1 saat yüz dolara bütün ofise rus ısmarlarım sorun falan kalmaz ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 di said: Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Cidden öyle yapacağım en sonunda yani. Ama cidden temel sıfır olunca, çok basit bir şeyi bile yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 adam gibi parasini ver bak yapan nasil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Ne kadar vereyim? Tekliflere açığım dedim vworker'da bir kişi çıktı işte. Bir değer biçmedim yani, açık ucu tamamen. Ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar gun/saat aglayana kadar oturup tutorial okusan kendi isini kendin yapardin bence. Hani 100 dolar bile etmiyorsa is bu sekilde halledebilmen lazim. olmadı işi 20 dolara hallettirme sevdandan vazgeç kaç para istiyorlarsa ver parasını yaptır 50-100-150-200 neyse. veya ayda 2500 liraya adam tut. hoş paticikte o paraya çalışacak adamda bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 "roket adam" said: Ne kadar vereyim? Tekliflere açığım dedim vworker'da bir kişi çıktı işte. Bir değer biçmedim yani, açık ucu tamamen. Ama yok. en az bu kadar vermelisin http://galeri.uludagsozluk.com/28/recep-ivedik_4698.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ABİ ANLATAMIYORUM GALİBA BEN BİR FİYAT BİÇMEDİM ZATEN SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kasma bu kadar beceremedim de gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar