riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2 sene okul parası + 2 senelik maaş + 2 senelik tecrübe = deymez. Gidip de kalmayacaksan askerliğini yap. Sonra paşa paşa çalışmaya devam et. Yok şimdi askere gitmemem lazım diyorsan, çalışırken TR'de master yap. Ancak şu gerçek var ki master gereksiz hammallık. Kendini gerersin boşu boşuna. O yüzden MBA iyidir. Çalışırken yaparsın rahat rahat. Yok ben illa master yapıcam dersen o zaman zaten Kanada'da gideceğin herhangi bir okuldansa Bilkent veya Sabancı daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dogru diyor, master filan kendinizi yormayin devamini getirmek gibi bi isteginiz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mastera harcayacağın efor ve paraya torpil ayarla adam gibi işine gücüne bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben de aynı masq'ın durumundayım.inşaat mühendisliği yapmayıp şöyle almanyaya bi MBA programına gitsem,hem çalışsam hem okusam, ordan işletme-finans sektörüne kayabilirmiyim acaba? bide 0'dan almanca öğrenmek çok mu kasar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 İnşaat mühendisliğinden finans sektörüne neden kayıyorsun? Neden gidip Almanya'da MBA yapmak istiyorsun? Almanca'yı 1 senede öğrenemezsin MBA'de yeterli olacak kadar. Ayrıca MBA sektör değiştirecek kadar donanım sahibi yapmaz seni. Son olarak muhtemelen Almanya'da çalışamazsın okurken. Edit: Ha illa Almanya olsun diyorsan bazı üniversitelerde ingilizce programlar var, onlara başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 inşaat mühendisliğinin çalışma şartları ağır,sektördeki muhatap olacagın insan profili malum.benimki biraz sektörden kaçış.almanya'da yüksekten sonra 1-2 yıl çalışıyim desem ingiltere'ye göre daha rahat iş bulurum diye de düşünüyorum.yurtdışı istemem de ülkeden kaçma,yeniden başlama hevesi.aslında kafam çok karışık.ne yapıcam,nasıl yapıcam,tam olarak ne istiyorum ben bile bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Almanya'da öğrenci vizesiyle yılda max. 90 gün çalışılabiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar