Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben dünyanin en akıllı insanıyım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kitabı garanti okuyun vede yaptığınız bütün yorumları çok geç olmadan deği$tirin yani bir nevze dünyaya bakı$ acınızı 180 derece deği$tireceğinize garanti veriyorum. bo$ bir kitap değil gerçekten severek okudum herkezin okumasını isterim.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
bari konu dışında konuya link verseydin :p arkadaşım fikirler görecelidir illa herkes o kitabın veya senin fikirlerini benimsemek zorunda değildir, gğzel bir fikirdir dersin çekilirsin yada tartışırsın ama geç olmadan bu kitabı okuyup fikrinizi değiştirin demezsin değilmi ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Hadescik, 26 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Bende kendinden bahsediyon sandımda neyse güzel kitap diyolar okumak laısm
bi an bende öle sandım :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eğer bu dediğin kitabın yazarı bir türkse(ki 3-4ay önce böle bişey vardı)gerçekten ii bir kitap türklerin dünya üzerindeki en zeki millet olduğundan bahsedio misal hiç kontor harcamadan arkadaşınla nerde buluşabileceğiniz gibi :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 26 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
Yazarı ne bunun?

sanırım insan ama elfte olabilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ağustos 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 26 Ağustos 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
said:
Qui, 26 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
Yazarı ne bunun?

sanırım insan ama elfte olabilir

yok baba insan
baksana ben dünyanın en akıllı insanıyım demiş
insan insan :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
said:
karakabus, 26 Ağustos 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
eğer bu dediğin kitabın yazarı bir türkse(ki 3-4ay önce böle bişey vardı)gerçekten ii bir kitap türklerin dünya üzerindeki en zeki millet olduğundan bahsedio misal hiç kontor harcamadan arkadaşınla nerde buluşabileceğiniz gibi :)

arkadasım o dogruda bizim milletimiz kafayı hep kurnazlıga calıstırrıo ondan gelişemios hep dolandırcılar bizde :)[signature][hline]:)))))
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...