SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu kitabı garanti okuyun vede yaptığınız bütün yorumları çok geç olmadan deği$tirin yani bir nevze dünyaya bakı$ acınızı 180 derece deği$tireceğinize garanti veriyorum. bo$ bir kitap değil gerçekten severek okudum herkezin okumasını isterim.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bende kendinden bahsediyon sandımda neyse güzel kitap diyolar okumak laısm[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bari konu dışında konuya link verseydin :p arkadaşım fikirler görecelidir illa herkes o kitabın veya senin fikirlerini benimsemek zorunda değildir, gğzel bir fikirdir dersin çekilirsin yada tartışırsın ama geç olmadan bu kitabı okuyup fikrinizi değiştirin demezsin değilmi ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 İlyas Salmanda bir zamanlar "Ben Türkiye'nin en yakısıklı insanıyım demişti" yalan oldu gitti şimdi.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Hadescik, 26 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Bende kendinden bahsediyon sandımda neyse güzel kitap diyolar okumak laısm bi an bende öle sandım :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eğer bu dediğin kitabın yazarı bir türkse(ki 3-4ay önce böle bişey vardı)gerçekten ii bir kitap türklerin dünya üzerindeki en zeki millet olduğundan bahsedio misal hiç kontor harcamadan arkadaşınla nerde buluşabileceğiniz gibi :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yazarı ne bunun?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Qui, 26 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yazarı ne bunun? sanırım insan ama elfte olabilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ağustos 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 puhuhahaha :)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Ardeth, 26 Ağustos 2004 20:16 tarihinde demiş ki: said: Qui, 26 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yazarı ne bunun? sanırım insan ama elfte olabilir yok baba insan baksana ben dünyanın en akıllı insanıyım demiş insan insan :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sanırım bu kitap Türkler'in kornayı nasıl haberleşme aracı olarak kullandığını anlatan amcanın kitabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Qui, 26 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yazarı ne bunun? Ben Dünyanin En Akıllı İnsanıyım - Erdal Demirkıran Adam Dediğin Benim Gibi Olur - Erdal Demirkıran[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Adam mögölömön resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bu adam "ben dünyanın en akıllı insanıyım." lafını tescilletmişti hatta haberlere konu olmuştu kitabı nasıldır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: karakabus, 26 Ağustos 2004 20:12 tarihinde demiş ki: eğer bu dediğin kitabın yazarı bir türkse(ki 3-4ay önce böle bişey vardı)gerçekten ii bir kitap türklerin dünya üzerindeki en zeki millet olduğundan bahsedio misal hiç kontor harcamadan arkadaşınla nerde buluşabileceğiniz gibi :) arkadasım o dogruda bizim milletimiz kafayı hep kurnazlıga calıstırrıo ondan gelişemios hep dolandırcılar bizde :)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_eagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 can zuhjasasasa abı ben o kıtabı okumak ıstemıorum ıcıne bı baktım hıc begenmedım abı o kıtabı ama baskaları begenebılır Can BU ARADA BEN BLACK_EAGLE [aras] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar