Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sam said: hepsini geçtim de yutuba en iğrenç mesajları atan millet biz miyiz gerçekten onu merak ettim bir kere daha. http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/05/umut-sarikaya-youtubeun-kurulusu.jpg bence össge haklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 CthuLhu said: Liebe said: hunty said: Capon hatunlar bir tek bana mi cekici geliyor? yalnız değilsin. önceden nefes alsın yeter diyordun şimdi nefes almasa da olur japon olsun yeter mi diyorsun? aynen necroasian stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9sEI1AUFJKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hunty said: Capon hatunlar bir tek bana mi cekici geliyor? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 boyle reklam filan izleyip her japonu boyle zannediyosunuz, deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 her puding de böle değil mesela japonyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 her waffle da mavi değil ama seviyoruz napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aquila said: boyle reklam filan izleyip her japonu boyle zannediyosunuz, deil. psikolojik durumdan bahsediyorsak bence hepsi böyle. görünüşü bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar